ΥΓΕΙΑ

Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος

Δημοσίευση 19 Αυγούστου 2015, 15:09 / Ανανεώθηκε 20 Αυγούστου 2015, 11:19
Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος
Facebook Twitter Whatsapp

Νέος πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ορίστηκε σήμερα με υπουργική απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος σε αντικατάσταση του Νικολάου Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Νέος πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ορίστηκε σήμερα με υπουργική απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος σε αντικατάσταση του Νικολάου Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών του Thessaloniki Institute of Technology.

Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του.

Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr