ΥΓΕΙΑ

Δωρεά εξοπλισμού στη Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Παπανικολάου από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Δημοσίευση 16 Ιουνίου 2011, 15:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δωρεά εξοπλισμού στη Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Παπανικολάου από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»
Facebook Twitter Whatsapp
Σε δωρεά εξοπλισμού αποθήκευσης, ψύξης και διατήρησης βλαστοκυττάρων προς την Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του νοσοκομείου Παπανικολάου προέβη σήμερα ο σύλλογος «Ανοιχτή Αγκαλιά».
Σε δωρεά εξοπλισμού αποθήκευσης, ψύξης και διατήρησης βλαστοκυττάρων προς την Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του νοσοκομείου Παπανικολάου προέβη σήμερα ο σύλλογος «Ανοιχτή Αγκαλιά». «Πρόκειται για εξοπλισμό αξίας 60.000 ευρώ ενώ το συνολικό ποσό της δωρεάς ανέρχεται στις 150.000 ευρώ μαζί με το κόστος της ανάπλασης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Τράπεζας Βλαστοκυττάρων», ανέφερε η πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», Γιολάντα Βλάχου. Παράλληλα επισήμανε ότι πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά του Συλλόγου προς την Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Παπανικολάου σε διάστημα δύο χρόνων. Η πρώτη δωρεά είχε γίνει το 2009 και αφορούσε εξοπλισμό αξίας 120.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση της δωρεάς βραβεύτηκαν 5 νηπιαγωγοί που μετείχαν στο πρόγραμμα παρέμβασης για την αγωγή υγείας με στόχο την πρόληψη της παχυσαρκίας και την τροποποίηση των καταναλωτικών προτύπων στα νήπια.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ