ΥΓΕΙΑ

Πολλαπλά τα οφέλη του ροδιού στη διατροφή μας

Δημοσίευση 22 Απριλίου 2013, 15:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πολλαπλά τα οφέλη του ροδιού στη διατροφή μας
Facebook Twitter Whatsapp
Το ρόδι αποτελεί ένα ακόμη αντιοξειδωτικό φρούτο. Έχει μία ιδιαίτερη στυφή γεύση, γι αυτό δεν το επιλέγουν αρκετοί.
Το ρόδι αποτελεί ένα ακόμη αντιοξειδωτικό φρούτο. Έχει μία ιδιαίτερη στυφή γεύση, γι αυτό δεν το επιλέγουν αρκετοί.
Ωστόσο είναι γλυκό φρούτο, το οποίο γίνεται και χυμός. Έχει τρομερές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σας και είναι ένα φρούτο που είναι σχεδόν απαραίτητο για όσους ακολουθούν μία δίαιτα, μία υγιεινή διατροφή.

Δείτε κάποιες από τις σπουδαίες ιδιότητες του παρακάτω:
- Θεωρείται το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό φρούτο.
- Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
- Έχει αντικαρκινική δράση.
- Εμποδίζει την ανώμαλη συσσώρευση αιμοπεταλίων που μπορούν να προκαλέσουν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια.
- Μειώνει τη χοληστερίνη.
- Ρυθμίζει την αρτηριακή σας πίεση
- Έχει αντικαταθλιπτική δράση
- Σας προστατεύει από το ενδεχόμενο οστεοπόρωσης σε μεγαλύτερη ηλικία.

Όλα τα παραπάνω είναι ορισμένες από τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού. Μήπως θα πρέπει να το προσθέσετε στην καθημερινή διατροφή σας άμεσα;

Πηγή: jenny.gr