ΥΓΕΙΑ

Η εταιρία NOBACCO ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου 2014, 15:54 / Ανανεώθηκε 3 Νοεμβρίου 2014, 15:54
Η εταιρία NOBACCO ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp

Η κορυφαία  ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο  για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park  (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Η κορυφαία  ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο  για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park  (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10). 

Στο  πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για  τις συνέπειες του     ατμίσματος στην υγεία «Melitzanistas» καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήμα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου  σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών “Aquarius Project”. Θα ακολουθήσουν σύντομες ερωτήσεις με δημοσιογράφους. 

Η συνεργασία της ΝΟΒΑCCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα,  πιστοποιεί δε την συνεχή   δέσμευση της NOBACCO να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους. 

Μετά την συνέντευξη τύπου, θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας     και φαρμακευτικής χημείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα  γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr