ΥΓΕΙΑ

Εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάση το DNA σου!

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2020, 22:00 / Ανανεώθηκε 27 Μαρτίου 2020, 17:27
Εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάση το DNA σου!
Facebook Twitter Whatsapp

Περίπου 2 εβδομάδες μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων Μέτρησης Βιολογικής Ηλικίας, έχουμε στα χέρια μας το εξειδικευμένο καλλυντικό με το όνομά μας!

Είχατε σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσατε να αποκτήσετε το καλλυντικό με το όνομά σας, που παρασκευάσθηκε αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες του δέρματός σας;

Τα SkourasMed προχωρούν σε μία διεθνή καινοτομία και δημιουργούν εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου, τα οποία παρασκευάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια σε Ελλάδα & Ελβετία, μετά από Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας του κάθε ατόμου.

Καλλυντικό με βάση το DNA σου!

Βάσει των αποτελεσμάτων των ειδικών αναλύσεων αίματος και του γονιδιακού προφίλ, τα SkourasΜed παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά με στόχο ένα δέρμα νεανικό, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Περίπου 2 εβδομάδες μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων Μέτρησης Βιολογικής Ηλικίας, έχουμε στα χέρια μας το εξειδικευμένο καλλυντικό με το όνομά μας! Παράλληλα, oι Κλινικοί Διαιτολόγοι των SkourasΜed σε συνεργασία με το τμήμα αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών προβαίνουν σε διατροφική συμβουλευτική και σχεδιασμό διαιτολογίου για αντιγήρανση βάσει των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων. Έτσι, η εξατομικευμένη διατροφή στοχεύει σε μια νεανική εμφάνιση και βελτίωση της υγείας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr