ΥΓΕΙΑ

Ανακοινώσεις για το εμβόλιο της γρίπης από Κικίλια

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2020, 14:38
Ανακοινώσεις για το εμβόλιο της γρίπης από Κικίλια
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ανακοινώσεις προχωρά ο υπουργός Υγείας και η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδώρου για τον αντιγριπικό εμβολιασμό.  

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, θα προβούν τη Δευτέρα σε ανακοινώσεις για τον αντιγριπικό εμβολιασμό που ξεκινά στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, θα προβούν αύριο, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 στο Υπουργείο Υγείας, σε ανακοινώσεις για τον αντιγριπικό εμβολιασμό που ξεκινά στη χώρα μας, όπως κάθε χρόνο, στα μέσα Οκτωβρίου.

Παρέμβαση θα κάνουν επίσης, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, η επικεφαλής του Γραφείου του Π.Ο.Υ. στην Αθήνα Marianna Trias, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, o Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς, η Καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και η Καθηγήτρια Μαρία Τσολιά.

Οι ανακοινώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τη σελίδα του Υπουργείου Υγείας στο facebook.