ΥΓΕΙΑ

Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA στον Πειραιά

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2018, 17:13 / Ανανεώθηκε 2 Μαρτίου 2018, 17:13
Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA στον Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp

Στόχος είναι η διασφάλιση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας.

Τους επιστημονικούς Υπεύθυνους της νέας Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός, στον Πειραιά στη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου 25. Η YODA αποτελεί μια υπερσύγχρονη μονάδα, που στεγάζεται σε έναν ευχάριστο, άρτια εξοπλισμένο χώρο στο κέντρο του Πειραιά και συνδυάζει την επιστήμη, τη γνώση και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μοναδικό στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του ασθενούς.

Η YODA δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο με ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό παρέχοντας πρωτοποριακές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Στόχος είναι η διασφάλιση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας. Οι αξίες της βασίζονται στην προτεραιότητά στον άνθρωπο, στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, στην προσήλωση στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης, στην πιστή τήρηση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, στην ενσωμάτωση νέων Ιατρικών Τεχνολογιών και στην Κοινωνική Ευθύνη γενικότερα.

ΤΜΗΜΑΤΑ

• Οδοντιατρικό - Γναθοχειρουργικό

• Γενική Χειρουργική

• Γυναικολογικό

• Πλαστική Χειρουργική

• Γαστρεντερολογικό

Τηλ. : 210 4222260

email: i[email protected]