ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 10 - 16/9

Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου 2018, 18:01 / Ανανεώθηκε 7 Σεπτεμβρίου 2018, 16:40
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 10 - 16/9
Facebook Twitter Whatsapp

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 10 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018; 

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 10 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 10 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018; 

ΚΡΙΟΣ

Έπειτα από ένα πολύπλοκο καλοκαίρι με τρεις εκλείψεις και με ανάδρομο Άρη και Ερμή, ο Σεπτέμβριος φέρνει πολλές ικανοποιήσεις. Πρώτα από όλα η κατάσταση στη δουλειά βελτιώνεται, επειδή ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, θα μετακινηθεί στον ενδέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερά της για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά και ότι θέλει κάποια προσοχή η επικοινωνία με τους φίλους, καθώς και να αποφεύγεις τις εντάσεις. Επίσης, όταν λέμε ότι η κοινωνική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, αυτό σημαίνει ότι αυτόματα αποκτά ενδιαφέρον και η συναισθηματική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 10 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δουλειά, και αυτό πιθανώς σημαίνει ότι ο Σεπτέμβριος ξεκινάει αρκετά δυναμικά, με αρκετή δουλειά και ίσως λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Παρ' όλα αυτά η εβδομάδα κρύβει μια έκπληξη, μια καταπληκτική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων, και ο Πλούτωνας του βάθους και της ένωσης και η όψη τους αφορά σε μια νέα συνεργασία, εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου ή και μια νέα συναισθηματική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνος μπορεί να μην υπάρχει πολύς, αλλά με τη νέα θέση του Άρη στον ένατο οίκο σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργήσεις ευκαιρίες να περάσεις καλά. Πρώτον, είναι μια διέλευση που μπορεί να φέρει ένα ταξίδι και αυτό από μόνο του να σε ανανεώσει. Δεύτερον, διευρύνονται γενικώς οι ορίζοντές σου, πιθανώς επειδή γνωρίζεις νέους ανθρώπους και δικτυώνεσαι. Βέβαια, το ξαναλέμε, μπορεί ο μήνας να είναι καλός και να μην έχει καμία σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες που είχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά έχει αρκετή δουλειά και μάλλον  λίγη ξεγνοιασιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 10 δεν θα βρίσκεται πλέον στον οίκο των σχέσεων, που σημαίνει ότι θα μειωθούν οι εντάσεις. Από τον όγδοο οίκο σου κάπως θα μεγεθυνθεί το πάθος και μπορεί να νιώθεις απίστευτη συναισθηματική ένταση κάποιες στιγμές. Το πιο θετικό νέο όμως αυτή την περίοδο είναι το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 12. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και ο Πλούτωνας στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες, οπότε τα πιθανά θετικά σενάρια στον συναισθηματικό τομέα είναι πολλά. 

ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση του Άρη στις 10 είναι σημαντική γιατί πρώτα από όλα θα μειωθεί η πίεση στη δουλειά και θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Το πέρασμά του στον Υδροχόο όμως έχει δύο πλευρές για τη σχέση σου. Μία διεκδικητική, που σημαίνει ότι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι θα το επιδιώκεις, και μία έντονη, δηλαδή οι εντάσεις μπορεί να μην λείψουν, κάτι που θέλει προσεκτική διαχείριση. Μια λύση είναι να λες ότι τα όριά σου είναι “μέχρι εδώ”. Από την άλλη το υπέροχο εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 12 φέρνει λύσεις σε θέματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης μέχρι τις 10 επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, αλλά από εκεί και μετά θα βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με την εργασία και προφανώς θα νιώσεις κάποια μορφή πίεσης, θέλει δηλαδή αρκετά καλή διαχείριση ο χρόνος σου. Στις 12 το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι μια εκπληκτική και απόλυτα ερωτική όψη. Ο Δίας βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου των γνωριμιών και ο Πλούτωνας στον οίκο του έρωτα, ο πρώτος πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της τύχης και ο δεύτερος πλανήτης του πεπρωμένου και του συναισθηματικού βάθους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τις 10 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη χαρά της ζωής γενικότερα, την ελαφρότητα και τη δημιουργικότητα. Η θέση του αυτή είναι διεκδικητική, δείχνει πάθος, και αν είσαι εκτός σχέσης, νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Μπορεί να υπάρχουν και εντάσεις, ο Άρης είναι γενικά ένας έντονος πλανήτης και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αυτές μπορεί να αποδειχτούν τελικά το αλατοπίπερο στη συναισθηματική σου ζωή αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εκπληκτικό εξάγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα είναι κάτι που, ειδικά για εσένα, έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Πρώτα από όλα ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται στο ζώδιό σου. Εκτός από θετικές εξελίξεις, σχετίζεται και με τύχη και επέκταση. Έπειτα, ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου. Αυτός ο συνδυασμός, Δία και Πλούτωνα και με τον Δία μάλιστα μαζί σου, είναι μοναδικός για τις νέες γνωριμίες, τα συμβόλαια και τους έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 10 θα βρίσκεται επιτέλους στον τρίτο οίκο σου και αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι όσο βρισκόταν στον Αιγόκερω, ερχόντουσαν απανωτά τα έξοδα και η διαχείριση των οικονομικών κάποιες φορές μπορεί να ήταν δύσκολη. Από τον τρίτο οίκο σου διευκολύνεται η επικοινωνία και οι γνωριμίες με νέα πρόσωπα. Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η καλύτερη εδώ και μήνες, με το εκπληκτικό εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 12. Ο Δίας είναι κυβερνήτης σου όπως θα ξέρεις και το καλό είναι διπλό, ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Η διάθεσή σου βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου μπαίνουν σε μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τις 10 θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου στον Υδροχόο και η ανακούφιση θα είναι μεγάλη, διότι καλή η ενέργειά του, αλλά πρώτον δεν σου ταιριάζει και πολύ ως πλανήτης και δεύτερον για αρκετό διάστημα ήταν ανάδρομος, οπότε μάλλον δεν πέρασες και πολύ καλά μαζί του. Οπότε νιώθεις περισσότερο ήρεμος και η ενέργειά σου επανέρχεται. Το εκπληκτικό εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα (ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι μια όψη τόσο θετική που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία και έναν νέο έρωτα ας πούμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης θα σε ξαναεπισκεφτεί, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι ανάδρομος όπως ήταν για μεγάλο διάστημα όσο ήταν μαζί σου το καλοκαίρι. Η νέα του αυτή θέση στο ζώδιό σου είναι ιδανική, γιατί σου ταιριάζει ως πλανήτης και γιατί θα σου δώσει απίστευτη ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και έντονη ελκυστικότητα. Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια για πολλούς λόγους και είναι πιθανές και οι νέες γνωριμίες, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να προσέχεις που διοχετεύεις βέβαια αυτή την ενέργεια, επειδή μερικές φορές αν διοχετευθεί άτσαλα στην επικοινωνία, αυτή μπορεί να έχει προβλήματα. 

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 10 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, σε ένα ζώδιό που του ταιριάζει μεν, αλλά που για σένα είναι ο οίκος της ησυχίας και της δημιουργικής μοναχικότητας και μπορεί ο έντονος Άρης να φέρει στην επιφάνεια διάφορα θέματα ψυχολογικού τύπου προς επεξεργασία. Είναι πιθανό επίσης κάποιες φορές να νιώθεις και εξάντληση. Παρ' όλα αυτά, είσαι ή μπαίνεις σε μια άκρως δημιουργική φάση. Το καλύτερο όμως αυτή τη βδομάδα είναι το εκπληκτικό εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 12, που ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση μπορεί να φέρει κάτι νέο στη ζωή σου. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων και ο Πλούτωνας του πεπρωμένου που φυγείν αδύνατον όπως ξέρουμε και βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο σου.

Πηγή: Ωροσκόπιο Σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά 10 ως 16/9/2018. από e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr