ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2019

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2018, 12:01 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2018, 16:01
Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2019
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2019. Μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τη σχέση σας, ανάλογα με την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας. 

ΚΑΡΤΑ ~ ΑΣΤΕΡΙ Καθοδηγητικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στο 2019, η κάρτα ‘Αστέρι’ προμηνύει αποκαλυπτικά συμβάντα, ξεκαθαρίσματα, αλήθειες, και μια πορεία πολλά υποσχόμενη. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί, οι χαρακτήρες θα γίνουν αισιόδοξοι, οι συμπεριφορές θα είναι εξωστρεφείς. Τα χωρισμένα ζευγάρια θα βγουν από την απαισιοδοξία, θα προκύψουν επαφές που θα λύσουν τους κόμπους, αποκαλύψεις και άμεσες εξομολογήσεις θα γεμίσουν τα συναισθηματικά κενά. Οι λανθασμένοι θα έχουν τη διαύγεια να εντοπίσουν τα λάθη, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν που έσφαλαν και σε ποια σημεία κινήθηκαν με εγωκεντρική διάθεση.

Οι σχέσεις που αιωρούνται και βασανίζονται από έλλειψη εμπιστοσύνης θα καταφέρουν να σταθεροποιηθούν, καταφθάνουν γεγονότα που θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία, ουσιαστικά θα ενδυναμωθούν τα αισθήματα. Για τους μοναχικούς που κατέθεσαν τα όπλα έρχονται νεες γνωριμίες με καινούργιες προοπτικές, η απογοήτευση θα μετατραπεί σε ελπίδα και πίστη για δυνατότητα ευτυχισμένης κατάληξης. 

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΤΡΕΛΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, δυναμικές και ανατρεπτικές αποφάσεις θα πάρετε μέσα στο νέο έτος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, να υποστηρίξετε τις επιλογές σας. Οι απογοητευμένοι μηδενίζετε και ξαναρχίζετε, ένα καινούργιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας, ξεχνάτε τα παλιά, ερωτεύεστε, θα ζήσετε στο έπακρο την ένταση των αισθημάτων. Εσείς που είστε σε δεσμό, ναι μεν θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τη σχέση σας όχι όμως στα ίδια υπαρκτά δεδομένα. Αλλαγές και διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν και μάλιστα με δική σας προτροπή από δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Βγαίνετε από την στασιμότητα, κάποιοι θα συγκατοικήσετε, κάποιοι θα βάλετε όρους προκειμένου να προχωρήσει η σχέση ένα βήμα παρά πέρα. Ανατρεπτική θα είναι αυτή η χρονιά για εσάς τους τολμηρούς και επαναστατικούς χαρακτήρες, δεν θα αφήσετε το ρέμα να σας παρασύρει κατά όπως θέλει αυτό, αντιθέτως εσείς θα κινήσετε τα νήματα, εσείς θα είστε ο οδηγός των καταστάσεων. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΔΥΝΑΜΗ

Αγαπητοί μου Ταύροι, μέσα στο νέο έτος θα αντλήσετε δύναμη, τα γεγονότα θα έχουν τέτοιου είδους ένταση και ροή που θα σας αναγκάσουν να βγάλετε τον εσωτερικό δυναμισμό που κρύβεται μέσα σας. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν θα λείψουν τα κρούσματα ζήλειας, κτητικότητας και εγωκεντρισμού, τα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας θα δώσουν μια κόκκινη όψη στα συμβάντα, ταυτοχρόνως όμως, θα στρώσουν το έδαφος για παραδειγματισμό, συνειδητοποίηση και αλλαγή. Μέσα από τα λάθη σας θα αντλήσετε δύναμη, το αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα σας ωθήσει σε αλλαγή σκέψης και στάσης. Παίρνετε την μεγάλη απόφαση να απεγκλωβιστείτε από τους εσωτερικούς εξαναγκασμούς, ουσιαστικά θα γίνει επιτακτική ανάγκη να διορθώσετε και να δώσετε μία άμεση τελική κατάληξη. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τη δύναμη να χωρίσετε για να βγείτε από τη θέση του θύματος, κάποιοι άλλοι θα κάνει το τολμηρό βήμα της δέσμευσης για να προχωρήσετε τη ζωή σας μπροστά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΠΥΡΓΟΣ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η νέα χρονιά θα σας φέρει γεγονότα που θα οδηγήσουν σε επανεκτιμήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Αφορμές και συμβάντα θα σας βάλουν σε σκέψεις, καλείστε να απαντήσετε σε ερωτήματα σχετικά με το οικοδόμημα της προσωπικής σας ζωής. Είναι βάσιμα και συνειδητά τα αισθήματα σας; Έχει η σχέση σας σταθερά θεμέλια; Τι είδους προοπτικές αναζητάτε; Ουσιαστικά θα προκύψει η ανάγκη να συζητήσετε με τον εαυτό σας, να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και που αποσκοπούν οι αναζητήσεις σας. Θέλετε μια σταθερή σχέση; ή μήπως περιστασιακές επαφές χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις; Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας ίσως να κλονιστούν οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι επαφές και οι επιθυμίες, θα δοκιμαστούν τα αισθήματα και το αποτέλεσμα θα αποδείξει τις πραγματικές προθέσεις. Έρχονται αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις, πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Απρόοπτα και αναπάντεχα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, καλείστε να σταθεροποιήσετε τις συναισθηματικές σας δομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στο νέο έτος θα συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε, και θα είστε σε θέση να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Διεισδυτικός και διαισθαντικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα λύσετε απορίες, θα βρείτε συναισθηματικά την άκρη του νήματος. Ο αδύναμοι που χάσετε το θάρρος σας ή ακόμα και την πίστη σας στην αγάπη, θα καταλάβετε που υπερβάλατε και ποιες ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες σας οδήγησαν σε απογοητεύσεις. Ουσιαστικά θα μπορέσετε να εντοπίσετε σε ποιο σημείο η φαντασίωση σας δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για λάθη και εξιδανικεύσεις. Διαύγεια και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις εντυπώσεις, να διορθώσετε τα λάθη και να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Επαναπροσδιορισμοί και νεες αξιολογήσεις θα γίνουν η βάση πάνω στην οποία θα στηριχτούν οι αποφάσεις σας. Είτε προχωρήσετε σε δέσμευση είτε σε χωρισμό, η κατάληξη που θα δώσετε αυτή τη φορά θα είναι η σωστή για εσάς.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Φίλοι μου Λέοντες, μέσα στην νέα χρονιά καταλήγετε και ολοκληρώνετε. Αρραβώνας, γάμος, συγκατοίκηση, έναρξη δεσμού, σίγουρα κάτι από αυτά θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή, θα σημειωθεί το γεγονός που θα μεταβιβάσει τη σχέση σας ένα επίπεδο πιο πάνω. Προσπάθειες που καταβάλετε για κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό τώρα θα πιάσουν τόπο, θα δείτε να υλοποιούνται οι επιθυμίες σας. Ουσιαστικά θα κλείσει ένας παλιός κύκλος και θα ξεκινήσει ένας νέος, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε νέα σχέση, οι δεσμευμένοι θα περάσετε σε επισημοποιήσεις. Με λίγα λόγια εσείς οι ήδη κατασταλαγμένοι θα πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη και το μέλλον σας, θα τολμήσετε να φτάσετε στο σημείο της μονιμότητας. Εσείς οι συναισθηματικά μπερδεμένοι ή αποκαρδιωμένοι θα έχετε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε, θα μπουν τα πράγματα στον σωστό πλέον δρόμο. Θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε, προμηνύονται επιτυχίες και δεσμεύσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΕΡΑΣΤΕΣ

Συναισθηματικά δυνατή θα είναι η νέα χρονιά για εσάς τους Παρθένους. Για τους ελεύθερους ή από καιρό χωρισμένους προμηνύεται νέα γνωριμία, θα μπει η καρδιά σας σε καινούργια δοκιμασία, καταφθάνουν ανοίγματα και νέες περιπέτειες. Θα ερωτευτείτε, ενδεχομένως να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τολμήσετε να ζήσετε αυτό που θα έρθει. Αν θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής καλείστε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα και όχι να δημιουργήσετε φραγμούς ή εμπόδια. Εσείς που είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά ίσως με μια απόφαση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης. Δεν θα λείψουν οι ζήλιες οι εντάσεις και οι τάσεις κτητικότητας, το πάθος και η έλξη θα προκαλέσουν τα αισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια αντιδραστικές συμπεριφορές. Μέσα στο νέο έτος κάποιοι θα ερωτευτείτε, θα δεσμευτείτε ή θα επανασυνδεθείτε, το θέμα είναι πως θα υπάρξουν γεγονότα και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΡΜΑ

Για εσάς τους Ζυγούς ευχάριστη και θετική κατάληξη θα έχουν οι προσπάθειες σας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά όμως θα σας ανταμείψει το αποτέλεσμα, θα φτάσετε στο προσδοκώμενο σημείο. Εσείς που θέλετε να ανανεωθείτε θα έχετε ευκαιρίες νέας γνωριμίας, θα προκύψει το συμβάν που αν το αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Εσείς που προσμένετε προτάσεις ουσιαστικές ίσως και δεσμευτικές πάρτε τα ηνία στα χέρια σας, οδηγήστε τα γεγονότα, θα μπορέσετε να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει να δειλιάσετε ή να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, η νέα χρονιά σας καλεί να προσπαθήσετε, να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε άμεσες πράξεις. Εσείς οι ήδη δεσμευμένοι θα βρείτε συμπαράσταση από το ταίρι σας, θα σταθεί δίπλα σας υποστηρικτικά, θα νιώσετε πως μπορείτε να πορευτείτε μαζί με κοινούς στόχους και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΑΓΟΣ

Εξακρίβωση, συνδυαστική ικανότητα, και πρακτική δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Το νέο έτος θα ξεκινήσει για εσάς τους Σκορπιούς με έρευνες, αποκαλύψεις και διαπιστώσεις. Στόχος σας θα είναι μέσα στη σχέση σας και γενικότερα στην αισθηματική σας ζωή να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν, στεναχωρούν ή εγκλωβίζουν. Με σωστό και έξυπνο τρόπο θα αξιοποιήσετε τη δυνατή σας διαίσθηση, η στάση σας θα είναι μελετημένη και μεθοδική, δε θα αφήσετε τα γεγονότα ή τον χρόνο να σας πάρουν από κάτω. Οι χωρισμένοι ή αποκαρδιωμένοι μαζεύετε τα κομμάτια σας, εντοπίζετε τα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας και εναντιώνεστε σε αυτά με πρακτικότητα. Δεν θα δειλιάσετε να εφαρμόσετε τη μέθοδο της συναισθηματικής ομοιοπαθητικής, θα φτάσετε τον εαυτό σας στα όρια, θα εξοντώσετε αυτό που σας ρίχνει στην παθητικότητα. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα συνδυάσετε σκέψη και πράξη, στο παιχνίδι της διεκδίκησης θα βγείτε νικητές, κάποιοι θα φτάσουν στην δέσμευση, κάποιοι θα αποκτήσουν σταθερή σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ - ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τυχερά συμβάντα θα έχει η χρονιά σας φίλοι μου Τοξότες. Καλείστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα είτε αυτά θα αφορούν νέες γνωριμίες, είτε προοπτικές δέσμευσης. Εσείς που θέλετε να δώσετε μια πιο σοβαρή ή ουσιαστική εξέλιξη στην πορεία της σχέσης σας θα έχετε το άνοιγμα για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση. Οι απογοητευμένοι θα βγείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, έρχονται ξεκαθαρίσματα εξηγήσεις και άμεσες υποσχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, περάστε σε εκδηλώσεις. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι αν θα το δεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και άμεσες, το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα χειριστείτε εσείς οι ίδιοι τις καταστάσεις και τι είδους έκταση θα θελήσετε να δώσετε στις επαφές που θα προκύψουν. Για τούς αναβλητικούς χαρακτήρες δεν θα είναι σωστή επιλογή να αδρανήσετε, εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες φανείτε άμεσοι και δραστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ - ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η νέα χρονιά σας καλεί να εναρμονίσετε τις αντιθέσεις και να εξισορροπήσετε τις αντικρουόμενες δυνάμεις που δεν αποκλείεται να πρόκειται για τις εσωτερικές σας άμυνες ή τάσεις. Ουσιαστικά θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, να βάλετε τάξη στις επιθυμίες σας, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι να βάλετε προτεραιότητα τόσο στην προσωπική σας ζωή γενικά, όσο και στη σχέση σας. Οι χωρισμένοι ίσως θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις που σας οδήγησαν στην διάλυση, δείτε τα γεγονότα από μία πιο αντικειμενική ή λογική οπτική. Μήπως ο εγωκεντρικός τρόπος σκέψης έφερε την απόσταση; Ξανά σκεφτείτε και αναλύστε τις καταστάσεις, βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, εξηγήστε τις αντιδράσεις. Εσείς οι μοναχικοί ή εσείς που αισθάνεστε πως η τύχη σας αδίκησε εισχωρήστε στις ενδόμυχες επιθυμίες σας, προσπαθήστε να βρείτε από πού πηγάζουν και ποιο είναι το ύψος των απαιτήσεων σας. Μήπως ανεβάζετε ψηλά τον πήχη χωρίς όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές; Έρχονται συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες και υπερτιμήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε και να ισορροπήσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΗΛΙΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στη νέα χρονιά τα συμβάντα και οι αφορμές θα σας βοηθήσουν να βγείτε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Έρχονται αλήθειες στο φως, βγαίνετε από το σκοτάδι της πώρωσης, θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα θα οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις, ουσιαστικά θα καθαρίσει η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι έφταιξε και προέκυψε χωρισμός ή συναισθηματική ψυχρότητα. Αποκαλυπτικά γεγονότα και ειλικρινείς συζητήσεις θα αλλάξουν τις εντυπώσεις, θα συμβάλουν στο να παραμεριστεί ο εγωιστικός τρόπος σκέψης. Ολοκληρώνονται επαφές ή γενικότερα σχέσεις που είχαν μείνει στην μέση, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερό δεσμό. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες, εσείς που θέλετε να διαγράψετε τα παλιά και να ξανά αρχίσετε και πάλι από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο θα έχετε τη σωστή ευκαιρία. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, φεύγουν οι άτοπες φοβίες και οι απογοητευτικές τάσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, δεν είναι λίγες οι φορές που η φαντασία σας ή ευκολία που έχετε στην εξιδανίκευση να σας οδηγούν σε απογοητεύσεις και λάθος εκτιμήσεις. Μέσα στο νέο έτος θα εμφανιστεί το πρόσωπο ή το γεγονός που ουσιαστικά θα σας ανοίξει τα μάτια, δηλαδή θα κάνει πέρα την επηρεασμένη αντίληψη και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ορθολογισμό. Σε αυτή την καινούργια χρονιά θα είστε πιο προσγειωμένοι και γενικότερα πιο κοντά στην πραγματικότητα, από μόνοι σας θα οριοθετήσετε τις αποκλίσεις που εμφανίζετε σε σχέση με την ρεαλιστική αντίληψη. Η εξέλιξη που θα πάρει η σχέση σας θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως ο αχαλίνωτος ρομαντισμός δεν οδηγεί πρακτικά σε ένα ουσιαστικό και βάσιμο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά εσείς οι ελεύθεροι που δεν έχετε σχέση, θα συνειδητοποιήσετε πως η απουσία ζωτικής πράξης και σωματικής αίσθησης δεν μπορούν να καλυφτούν με την φαντασία ή τον πλατωνικό έρωτα.

Πηγή: Αστρολογικό Ταρώ: Σχέσεις και αισθηματικά των ζωδίων το 2019. από e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr