ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/11 -2/12/2018

Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου 2018, 19:23 / Ανανεώθηκε 23 Νοεμβρίου 2018, 19:23
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/11 -2/12/2018
Facebook Twitter Whatsapp

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018;
 
ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί από τον Ζυγό στον Σκορπιό στις 2 Δεκεμβρίου. Μπορεί όσο ήταν στον Ζυγό να ευνοούσε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και τώρα κάτι παρόμοιο θα κάνει, με περισσότερη έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή όμως. Ο όγδοος οίκος εξάλλου είναι αυτός που συμβολίζει και το βαθύ συναίσθημα και την αγάπη. Και τα οικονομικά, επίσης, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Επίσης ο Δίας και ο Ήλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους στις 26 στον ένατο οίκο σου, κάτι που φέρνει πολλά νέα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις που φαίνεται ότι μπορούν να έχουν καλές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δώσεις έμφαση σε αυτούς τους τομείς και τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον θεαματικά. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται και για τον λόγο ότι ο Δίας σχηματίζει μια εκπληκτική σύνοδο με τον Ήλιο στον Τοξότη, ένα ζώδιο που για σένα συμβολίζει το πάθος και την αγάπη σε μια συντροφική σχέση, αλλά και την πραγματική οικειότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως γνωστόν, ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων, αυτή την περίοδο βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η θέση του σε αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά ευνοϊκή μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο. Αλλά αυτές τις μέρες, ένα παραπάνω, αφού εκεί συναντά τον Ήλιο και τον κυβερνήτη σου Ερμή! Μπορείς να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις, ειδικά σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα ευνοεί με κάθε τρόπο και την εργασία, αλλά και την εμφάνιση και την υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται πλέον στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία και θα ευνοεί αυτούς τους τομείς με κάθε τρόπο μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο. Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτές τις μέρες ενώνει τις δυνάμεις του στο ίδιο σημείο με τον Ήλιο και τον Ερμή και τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης των τριών μπορούν να είναι θεαματικά! Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της συντροφικότητας και όπως καταλαβαίνεις, αυτή η θέση της ταιριάζει απόλυτα! Το τέλος της δύσκολης αυτής χρονιάς, προβλέπεται ανάλαφρο και αισιόδοξο!

ΛΕΩΝ

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων, βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, πρόσφατο αυτό, και θα μείνει εκεί μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο μάλιστα. Το άκρως θετικό είναι ότι θα σχηματίζει μια πολύ σημαντική και αρμονική σύνοδο με τον Ήλιο που σημαίνει ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτές τις μέρες. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής. Πολύ πιθανό να μιλάμε και για επανασύνδεση ή συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, τις συμφωνίες και την επικοινωνία. Και αυτό είναι μεν πολύ θετικό για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά προσοχή, ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εντελώς νέα ξεκινήματα. Αυτό που μπορεί να συμβεί βέβαια είναι να δεις πρόσωπα από το παρελθόν ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαριστούν εκκρεμότητες. Φυσικά και πρέπει να ξεκαθαριστούν και τώρα είναι και η καλύτερη περίοδος για αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων, βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις συμφωνίες και η σύνοδός του με τον Ήλιο είναι εξαιρετικά θετική και αισιόδοξη. Για λίγες μέρες ακόμη, έχεις και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου) και αυτό σημαίνει ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ιδίως η ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή με άτομο που ήδη έχεις γνωρίσει – τα πολύ “καινούρια” δεν ευνοούνται λόγω του ότι ο Ερμής είναι για λίγο ακόμη ανάδρομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Το ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι ένα θέμα όμως, αφού δεν “επιτρέπει” τα βιαστικά νέα ξεκινήματα. Αυτό όμως αφενός δεν θα κρατήσει πολύ, αφετέρου δεν αφορά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου (η οποία ευνοείται με κάθε τρόπο από την Αφροδίτη) ή σε μια σχέση που έχει δημιουργηθεί έστω και λίγο πριν τον ανάδρομο Ερμή. Εννοείται ότι στα πιθανά σενάρια είναι και μια επανασύνδεση, με το συγκεκριμένο πλανητικό σκηνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρία σημαντικά πράγματα για τον Δία: είναι ο πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων, είναι  κυβερνήτης σου και βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο. Αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτήν τη χρονιά και θα το διαπιστώνεις όλο και περισσότερο, ειδικά μετά τον ανάδρομο Ερμή. Αυτές τις μέρες όμως έχουμε και την εκπληκτική σύνοδό του με τον Δία στο ζώδιό σου που σημαίνει τύχη και θετικότητα σε όλους τους τομείς, και εννοείται στα συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται την κοινωνική σου ζωή και δικτύωση και η θέση της αυτή είναι και σημαντική και θετική για τις σχέσεις και τη συναισθηματικότητα. Επίσης, ο Δίας βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και συναντάει εκεί τον Ήλιο, σε μια εκπληκτική σύνοδο που σε βοηθάει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Και φυσικά η αυτογνωσία που σου προσφέρει ο δωδέκατος οίκος σου σε βοηθάει αφάνταστα και τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της τύχης και βρίσκεται πλέον για έναν χρόνο στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τους φίλους. Η όψη του με τον Ήλιο στις 26 είναι πολύ θετική και σημαντική και μπορεί να φέρει εξελίξεις στις σχέσεις σου αυτές τις μέρες. Προς το παρόν δεν είναι ό, τι καλύτερο να κάνεις νέα ξεκινήματα, επειδή ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Μπορεί όμως να γίνει επανεκκίνηση σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή να διερευνήσεις ένα νέο πρόσωπο, χωρίς να ξεκινήσεις κάτι νέο όμως.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη θετικότητα, την αισιοδοξία, τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τους ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η νέα της θέση δείχνει ότι η επικοινωνία με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι αποκαλυπτική. Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή δεν μπορείς να κάνεις ακριβώς νέα ξεκινήματα, επειδή μπορεί να αλλάξεις άποψη λίγο αργότερα. Μπορείς όμως να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους είσαι ήδη συνδεδεμένος, ή να γίνει μια επανασύνδεση με κάποιον ή κάποιαν που έχετε “χαθεί”. 

Πηγή: Ωροσκόπιο Σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά 26/11 ως 2/12/2018. από e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr