ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2019, 18:12
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχεις αναλάβει. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό μπορεί να εντείνει το άγχος. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με ανωτέρους σου, καθώς μπορείς να γίνεις αδιάλλακτος και απόλυτος στις απόψεις σου, κάτι που θα ενοχλήσει. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δείξεις τις ικανότητές σου, ώστε να υπάρξει η αναγνώριση που πιθανά προσδοκάς. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει πιθανούς φόβους και μπορεί να γίνεις ακραία επιβλητικός στον επαγγελματικό περίγυρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα που θα σου στοιχίσουν.

Σήμερα προσπαθώντας να χειριστείς το ταίρι σου μπορεί να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση, απέφυγε να εκτονώσεις το άγχος της δουλειάς στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, η ανάγκη απόλυτου ελέγχου όμως θα οδηγήσουν σε έντονη αντιπαράθεση.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ. Θέλεις να προωθήσεις θέματα που αφορούν σε σπουδές και σεμινάρια, νομικής φύσεως υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες για εσένα. Η παρέα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι πιθανή, καθώς έρωτας και διασκέδαση μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει το πάθος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που σε ενδιαφερουν που να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα. Νέες γνωριμίες απογειώνουν τον αισθησιασμό, η ζήλια όμως μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Σήμερα ξεφάντωμα και έντονος ερωτισμός προμηνύουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου πορεία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η ένταση είναι στα ύψη από το πρωί, λόγω έντονων ανασφαλειών που έρχονται στο φως και σου χαλάνε τη διάθεση. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς, κληρονομικά και επενδύσεις έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς για τις θετικότερες για εσένα εξελίξεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει καχυποψία και ανάγκη χειρισμού και μπορεί να προκαλέσει ένταση τόσο με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σου ζωή αφού οι σκηνές ζηλοτυπίας δεν αποκλείονται.

Σήμερα το πάθος μπορεί να γίνει εμμονή και η ένταση εκτοξεύεται στα ύψη προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που θα προκαλέσουν δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω στρέφοντας όλο σου το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου είναι έντονη, καθώς ο φόβος της μοναξιάς υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πρόσεξε μόνο γιατί ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν και καταπιέζεσαι χωρίς να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει έντονα ανταγωνιστικά και χειριστικά παιχνίδια με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες που θα σε πληγώσουν. Κινήσου με το ένστικτό σου για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος, καθώς δεν αποκλείεται αν υπάρξει έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σου λόγω ζήλιας και ανάγκης επιβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω εντείνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς πιθανό είναι να έχεις επωμιστεί ευθύνες και αγγαρείες που θα σου προκαλούν έντονο άγχος και πίεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονα επικριτική διάθεση που θα προκαλέσει προβλήματα και ένταση με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει τις εμμονές και τη διάθεση να επιβάλλεις τις απόψεις σου σε εργασιακά ζητήματα, αυτό όμως θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις περίεργες διαθέσεις και ξεσπάσματα.

Σήμερα η έντονη καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι σφοδρές αν δεν ελέγξεις τα μεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή διάθεση και η κούραση δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις τον έρωτα, την τέχνη, τη διασκέδαση. Το κέφι βρίσκεται στα ύψη και κερδίζεις τους γύρω με την αυτοπεποίθησή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ανάγκη προσοχής που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές προκαλώντας δυσαρέσκεια στο περιβάλλον και τη σχέση σου. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό, παράλληλα όμως εντείνει τη ζήλια και την τάση να επιβληθείς στο ταίρι σου. Αυτό αν δεν καταφέρεις να το χαλιναγωγήσεις θα οδηγήσει σε έντονους καυγάδες, γι’ αυτό μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε αισθησιασμό για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί αφού ο ερωτισμός είναι έντονος, απέφυγε τη ζήλια και τις εμμονές για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και μπορεί να είναι κομβική για την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου ή με τακτοποιήσεις θέματα με ακίνητα που μπορεί να έχουν προκύψει. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να ελέγξεις την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα γιατί μπορεί να προκαλέσουν ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει φόβους και πιθανά απωθημένα που έχεις από πρόσωπα της οικογένειας και δεν αποκλείεται να γίνεις πιεστικός και εξουσιαστικός δημιουργώντας εκρηκτικό περιβάλλον γύρω σου

Σήμερα οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην χαλάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθείς στον έρωτα αφού η εσωστρέφεια σε οδηγεί στο να μείνεις στο προσωπικό σου χώρο.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και μπορείς να δρομολογήσεις εμπορικές συμφωνίες ή θέματα δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε απασχολούν στο επαγγελματικό πεδίο. Η διάθεση να επικοινωνήσεις σε οδηγεί στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους. Κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους θα δώσουν την ανάσα που χρειάζεσαι. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει καυστικό στην επικοινωνία και απόψεις που θα εκφράσεις να ενοχλήσουν κοντινά σου πρόσωπα. Αφέσου στη διαίσθηση σε επαγγελματικά ζητήματα και δεν θα χάσεις.

Σήμερα μην γίνεσαι δηκτικός και σκληρός στις απόψεις που εκφράζεις στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να χαλάσει την ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η συναισθηματική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ανταλλαγή λεκτικών πυρών.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά σπατάλες καθώς είσαι επιρρεπής σε αυτές και μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού με μεγάλη ευκολία. Μπορείς να απολαύσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις την κτητικότητα. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που εκδηλώνεται στις οικονομικές του υποθέσεις και δεν αποκλείεται να ενοχλήσει η τάση απόλυτου ελέγχου που δείχνεις να έχεις.

Σήμερα η κτητικότητα και το πείσμα εκτοξεύονται και μπορεί να γίνεις άκρως εξουσιαστικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φόβοι και έλλειμμα αυτοπεποίθησης οδηγούν σε εσωστρέφεια και όχι σε ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό απόψεις και συναισθήματα επιδιώκοντας να γίνουν αντιληπτά από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Η ενεργητικότητα σου γίνεται εμφανής και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου θεωρήσεις ότι μπορεί να βγεις κερδισμένος. Προσοχή γιατί υποκειμενισμός κι εριστική διάθεση θα προκαλέσει εντάσεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει την ανάγκη να επιβληθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κάτι που θα οδηγήσει στο να γίνεις πιεστικός. Αυτό όμως έχει δυσάρεστες συνέπειες για αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην προσπαθήσεις να χειριστείς κατά το δοκούν το ταίρι σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν η επιβλητική σου διάθεση θα προκαλέσει προβλήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έντονη είναι η εσωστρέφεια που εκδηλώνεις καθώς πληγές του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο φως και εντείνουν ανασφάλειες και φόβους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε καθημερινά ζητήματα καθώς φαίνεται να μην μπορείς να συγκεντρωθείς απόλυτα και αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Μέσω της μουσικής και της τέχνης μπορείς να ισορροπήσεις ψυχικά, εκμεταλλεύσου το. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει πιθανές πηγές και τραύματα που ακόμα κουβαλάς και οδηγεί στη μοναχικότητα και σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, φρόντισε να τα αποφύγεις γιατί θα χαθείς στις θολές σκέψεις και θα κάνεις λάθη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που να τονίσουν για τα καλά τον ψυχισμό σου και να φέρνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που σε πλήγωσαν βαθιά.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω προσανατολίζοντας σε σέ ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις κινήσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξή τους. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να επιδιώξουν να είναι αρωγοί σε όποια προσπάθεια σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί μπορεί να γίνεις σε άκρως εριστικός και απαξιωτικός. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να εκδηλώσεις χειριστικές τάσεις και διάθεση επιβολής σε φίλους, κάτι που θα στοιχίσει στις σχέσεις σου.

Σήμερα μην προσπαθήσεις να επιβάλεις σχέδια στο ταίρι σου γιατί μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο καχυποψία και ανασφάλειες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην εξέλιξή τους.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr