ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 22 Νοεμβρίου 2019, 19:56
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές κινήσεις γιατί η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις τη ζήλια. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εκτοξεύσει τη νευρικότητα στα ύψη αιφνιδιαστικά και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Σήμερα περιόρισε τη συγκρουσιακή σου διάθεση γιατί είναι βέβαιο ότι θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως η επιθετική και εθιστική σου στάση μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και αρμονία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί η τάση του να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα αργότερα. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονες προστριβές και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σου.

Σήμερα φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και τις ισορροπίες γιατί η νευρικότητα κυριαρχεί και συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, όμως με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο που ήρθε μπορεί να φύγει λόγω έντασης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η καθημερινότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα καθώς είναι πολλές οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι στο άγχος και στη νευρικότητα γιατί αυτό είναι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και να επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι συνέχεια. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα στο προσκήνιο που εκκρεμούν από το παρελθόν που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και να απογειώσει τον εκνευρισμό.

Σήμερα φρόντισε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου τη νευρικότητα που νιώθεις γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση των πολλών υποχρεώσεων και η κούραση που μπορεί να νιώθεις δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ, κάτι που βγαίνει έντονο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διασκεδάσεις με την παρέα σου και τη σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει απότομα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν σε ερωτικό επίπεδο δημιουργώντας πρόβλημα την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα καλό είναι να μπορέσεις να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί ξαφνικά ξεσπάσματα μπορεί να δημιουργήσουν έντονες κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει αιφνίδια στη ζωή σου, φρόντισε να μην αντιπαρατεθείς έντονα για να μην φύγει το ίδιο αιφνίδια.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε τάσεις κυκλοθυμικές που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στις σχέσεις και να προκαλέσουν ένταση. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο με απότομο τρόπο και να υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα που θα σε στεναχωρήσουν.

Σήμερα η ένταση είναι στα ύψη και αυτό είναι κάτι που θα έχει επιπτώσεις και στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να ψυχρανθεί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου είναι δύσκολο να επιτρέψει να υπάρξουν ερωτικά παιχνίδια.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί μεγάλη ευχαρίστηση. Η διασκέδαση είναι καταλυτική για σένα γι’ αυτό και θα δεχτείς προσκλήσεις που μπορεί να έρθουν για κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει απότομες αλλαγές στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από δικά σου πρόσωπα κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις.

Σήμερα ο τρόπος που εκφράζεσαι και κινείσαι θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να μην υπάρξουν ρήξεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, φρόντισε να μην υπάρξουν εντάσεις που θα την απομακρύνουν.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που πιθανά σε αγχώνουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε περιττά έξοδα που μπορεί να προκύψουν γιατί είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνεται το πείσμα και κτητικότητα και πολύ πιθανό είναι να έρθεις σε έντονη σύγκρουση με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών που εκδηλώνεις με απότομο και κυριαρχικό τρόπο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, η κτητική σου διάθεση δεν θα αφήσει περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις με δυναμικό τρόπο τα συναισθήματα θέλοντας οι άλλοι να καλύπτουν τις ανάγκες σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και εριστικός και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απότομες και εριστικές αντιδράσεις που μόνο προβλήματα και ρήξεις μπορούν να φέρουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφήσεις τον εγωισμό και τη νευρικότητα στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά λόγω της συμπεριφοράς σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και εντείνεται η μελαγχολία και η εσωστρέφεια καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει και μπορεί να βουλιάζουν την ψυχολογία σου. Μπορείς να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας δουλειές οι πιθανές αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει με απότομο και ξαφνικό τρόπο τη συναισθηματική ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα προβληματίσουν τους γύρω σου.

Σήμερα το ρομαντικό κλίμα θα χαλάσει αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την νευρικότητα που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε φορτίσουν ψυχολογικά και δεν θα αφήσουν περιθώρια για ήρεμες αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορούν να σε ακούσουν και να ενστερνιστούν ιδέες που πιθανά έχεις και τους ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα απαξιωτικός χειριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου δημιουργώντας προβλήματα. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιαστικούς καυγάδες και αντιπαραθέσεις που θα εντείνουν την ατμόσφαιρα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστεί μετωπικά παίρνοντας πιθανά αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για σένα μέχρι τώρα.

Σήμερα προσοχή γιατί το να διαφωνήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή το υποχρεώσεις που μπορεί να έχει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Γεγονός είναι ότι το άγχος είναι αυξημένο για το αν θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει φορτωθεί και μπορεί να εκτονώνεται στην προσωπική σου ζωή ή στους γύρω σου. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει νευρικότητα με πρόσωπα της επαγγελματικής σου ζωής προσοχή γιατί συγκρούσεις δεν αποκλείονται και οι οριστικές ρήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν συγκρούσεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο εκνευρισμός που νιώθεις μεταφέρεται στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις, πρόσεξε η ένταση που μεταφέρεις δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς η αισιοδοξία, η χαρά και το κέφι σε κατακλύζουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην αμελήσεις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη και να εκτεθείς. Η σύνοδος της με τον Άρη και η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά νευρικότητα σε παρέες που θα βρεθείς και να αντιπαρατεθεί σε έντονα διαφωνώντας με πρόσωπα δημιουργώντας έτσι έντονα σκηνικά και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να χαρείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, φρόντισε μην ανατρέψεις τα δεδομένα την ένταση που βιώνεις.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr