ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 12:50
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό εντείνοντας πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να υπάρχουν και να κρύβεις καλά μέσα σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα που υπάρχει γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε βάλει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις σου και αφέσου στον αισθησιασμό απολαμβάνοντας τις στιγμές. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δείξεις άμεσα τα βαθύτερα συναισθήματα σου στο ταίρι σου βάζοντας γερά θεμέλια στη σχέση.

Σήμερα ωριμότητα και πόθος εναρμονίζονται και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν που θα προκαλέσουν μοναδικά συναισθήματα αλλά και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφα με τον/η σύντροφο και τους συνεργάτες σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες και θετική διάθεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην καταπιέζεις συναισθήματα και ανάγκες γιατί αυτό θα σε οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις και ζητήματα που δεν σου ταιριάζουν. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά με ωριμότητα και ρεαλισμό να αντιμετωπίσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να υπάρξουν. Το πάθος κυριαρχεί ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε αυτήν.

Σήμερα το να ικανοποιήσεις το ταίρι σου είναι κάτι που σε ευχαριστεί έντονα και σου δημιουργεί χαρά και αισιοδοξία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ριζικές ανακατατάξεις σε μελλοντικά σχέδια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να λήξεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο όπως δουλειές και αγγαρείες ρουτίνας που πρέπει να τακτοποιηθούν. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την κριτική σου διάθεση και την γκρίνια που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και προστριβές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα χρησιμοποιώντας την ωριμότητα και την διαίσθησή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα ήρθε η στιγμή να λύσεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που σε ενοχλούν και να φερθείς το πάθος που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η ανάγκη να ασχοληθείς με τη δημιουργικότητα και την τέχνη μπορεί να σε οδηγήσει σε δράσεις και παραστάσεις που σε γεμίζουν και σου δημιουργούν ευφορία. Προσοχή στον εγωκεντρισμό γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει στο να δυσαρεστηθούν οι άλλοι με τη συμπεριφορά σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις που θα θέσουν γερά θεμέλια και θα ωριμάσουν τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα το να βάλεις βάσεις που θα δείξουν το πόσο σημαντική είναι η σχέση σου για σένα είναι βασική προτεραιότητα σήμερα. Αν είσαι πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα η λογική και η διαίσθησή σου λειτουργούν μοναδικά και σου υποδεικνύουν το ιδανικό ταίρι για σένα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο και καλείσαι να δώσεις λύσεις. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δείξεις αυτοπεποίθηση γεωλογική σε πιθανές οικογενειακές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις κάτι που θα γίνει άμεσα εκτιμητέο από το οικείο περιβάλλον σου.

Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η σταθερότητα και η οικειότητα είναι αυτό που θα σε φέρει πιο κοντά σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις και να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας και συζητώντας. Πιθανές είναι κοντινές μετακινήσεις που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να απολαύσεις κάθε στιγμή που θα περάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και να δείξεις την αισιοδοξία και τη χαρά που νιώθεις δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην παρέα που βρίσκεσαι.

Σήμερα είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και το ταίρι σου γιατί θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανεβασμένη ψυχολογία σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία νέων προσώπων στη ζωή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι οικονομικά ζητήματα που πιθανά σου δημιουργούν άγχος και φοβίες. Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς ότι το εισόδημά σου δεν ισούται με την προσωπική σου αξία γι’ αυτό βρες την αυτοπεποίθησή να ξεπεράσεις έλλειμμα αυτοεκτίμησης και ανασφάλειες που μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θέλουν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανά οικονομικά ζητήματα με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος.

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί και λειτουργεί ευεργετικά στην εξέλιξη της προσωπικής του ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και δεν θα διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αυτά που νιώθεις και πιστεύεις. Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθούν πρόσωπα σημαντικά της ζωής σου με τις ανάγκες σου καθώς θέλεις να γίνουν κατανοητές και να επιδιώξουν να σε ικανοποιήσουν. Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δείξεις με ρεαλιστικούς όρους και αυτοπεποίθηση αυτά που νιώθεις και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν άμεσα αντιληπτά και κατανοητά αφού διέπεται από λογική και ωριμότητα

Σήμερα είναι σημαντικό για εσένα να καταλάβει το ταίρι σου τι πραγματικά θέλεις από εκείνο γιατί είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για εξαιρετική επικοινωνία έντονα συναισθήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν η απωθημένα και πληγές που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει και να μην σου επιτρέπουν να ξεφύγεις από την κάκιστη ψυχολογία. Η στροφή στην τέχνη και τον διαλογισμό θα λειτουργήσουν βοηθητικά για να ξεπεράσεις ότι πιθανά σε βαραίνει και να ισορροπήσεις. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις με ρεαλιστικούς όρους ότι σε έχει πληγώσει και να προσπαθήσεις αφήνοντας τα πίσω να βρεις την αυτοπεποίθησή σου με ώριμη και λογική σκέψη.

Σήμερα ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά και να σταθεροποιηθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να δείξουν ότι σας δίνουν ακόμα πολλά πράγματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους διαθέτοντας το χρόνο σου για συζητήσεις, για ιδέες, για κοινούς στόχους που μπορεί να προκύψουν και να είναι σημαντική για εσένα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η επιθετική σου διάθεση μπορεί να ενοχλήσει γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθάει να εκφράσεις πιστεύω και σχέδια με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για το τι θέλεις να πραγματοποιήσεις τους γύρω σου.

Σήμερα οι παρέες με φίλους θα είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφα εσύ και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης και δραστηριοποίησης σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες με σκοπό πάντα την επίτευξη μιας καλύτερης θέσης της προσωπικής σου αναγνώρισης. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανώτερους σου κάτι που δεν θα ευνοήσει τα σχέδιά σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς του δίνεται η ευκαιρία σε πιθανές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά για εσένα.

Σήμερα η αυτοπεποίθησή που νιώθεις θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κοινωνικό σε κοινωνικές υποχρεώσεις και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου και αυτό παίζει άκρως θετικό ρόλο.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί σε ότι αφορά τη διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι καταλυτικό το να μπορέσεις να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Πνευματικές συζητήσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις πρωταγωνιστούν σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να εντυπωσιάσεις τον περίγυρό σου με τη ρεαλιστική σκέψη και το απίστευτο χιούμορ σου που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Σήμερα καθοριστικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου γιατί θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες γιατί η αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr