ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 15 Ιουλίου 2020, 08:08
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
Facebook Twitter Whatsapp

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
 

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός
Γενικά
Κριέ, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από την πλευρά σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά για εσένα.
Αισθηματικά
Προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές συγκρούσεις λόγω της έντασης που έχεις από εξωγενείς παράγοντες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κερδίσει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να αφήσεις τις ανασφάλειες εκτός πλαισίου διαφορετικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που σου αξίζει και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καλό είναι να αποφύγεις. Προσπάθησε να αφουγκραστείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις θα σε μπλοκάρουν την οποία κατάσταση σε προβληματίζει αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.
Αισθηματικά
Προσπάθησε να χαρείς την ημέρα δείχνοντας τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ότι νιώθεις άφοβα και αβίαστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός πού εκπέμπεις και η προσωπικότητά σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τους συνεργάτες σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να αποφύγεις παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές προσδοκίες.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και καχυποψία σε σχέση με τους γύρω σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους σου γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη ότι σε φοβίζει και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία τι θέλουν πραγματικά από τη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε βαραίνουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές που θα σε προβληματίσουν έντονα λόγω των προσώπων που εμπλέκονται. Δεν αποκλείεται να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.
Αισθηματικά
Νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε ελέγχει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τον έρωτα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να προωθήσεις στόχους και όνειρα που έχεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κόντρες με συνεργάτες καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους αδιαφορώντας για αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς στις καθημερινές σου δράσεις καθώς τα προβλήματα μπορεί να επεκταθούν και στον εργασιακό περίγυρο.
Αισθηματικά
Μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου με αρνητικό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που έχει για το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανούς φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δώσει έντονα την αίσθηση ότι ήρθε για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στο εργασιακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου. Πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου κάτι που θα σε απογοητεύσει βαθύτατα.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, η αντίθεση του Ήλιου τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αντικρούσεις εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου δεν αφήνουν περιθώριο για να υπάρξει ισορροπία με τα φιλικά σου πρόσωπα.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση και θα κάνουν τα συναισθήματα εντονότερα από ποτέ, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανακαλύψεις ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και την μελλοντική σου πορεία.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε εμπορικά ζητήματα και νομικά θέματα που σε απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία θα οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.
Αισθηματικά
Νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς θέλεις να γίνεις ένα μαζί του. Μην διστάσεις να το δείξεις γιατί θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στήριγμα σου σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες μπορούν να είναι πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα είναι δίπλα σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε πιθανές κόντρες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα.
Αισθηματικά
Η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις τις οποίες ανησυχίες και αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το πάθος που αποπνέεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η άμεση αντίληψη στα πράγματα και η ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ επαγγελματικό αποτέλεσμα που θέλεις.

Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές κόντρες σε οικονομικό επίπεδο και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες χωρίς αντιδικίες και συγκρούσεις.
Αισθηματικά
Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική και να επηρεάζει τη σχέση σου, δώσε όμως την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που μπορεί να σας επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα στο οικονομικό πεδίο.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.
Αισθηματικά
Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε οδηγεί να αλλάξεις ριζικά ρότα καθημερινότητα. Είναι απαραίτητο βέβαια να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από το παρελθόν και μπορούν να μπουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.
Αισθηματικά
Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και απογειώνει τον ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται για να σου τονίσει ότι ήρθε στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα στο εργασιακό περιβάλλον που θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς παρασκηνιακές διεργασίες μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα αυτούς που θέλουν να κατευθύνουν την εξέλιξη σου.

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανή καχυποψία, παράλληλα καλά θα κάνεις να καθησυχάσεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ώστε να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες.
Αισθηματικά
Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι στη σχέση σου, προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, το πάθος να δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και φόβο.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δει με αισιοδοξία το μέλλον καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: e-zwdia.gr