ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 5 Αυγούστου 2020, 08:14
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
Facebook Twitter Whatsapp

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
 

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις, την τέχνη και τη διασκέδαση. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν έρχονται στην επιφάνεια. 

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να τα αφήσεις πίσω σου και να χαρείς στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό, προσοχή σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείς καθώς υπάρχουν θέματα αυτοσυγκέντρωσης και τα λάθη είναι πιθανά. Επικεντρώσου σε εκκρεμότητες που έχεις καθώς κλείνοντάς τες θα πάρεις σημαντικές ανάσες και θα αποβάλεις το άγχος. 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που θα εντυπωσιάσει. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που λειτουργούν ανά την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να δώσεις στο ταίρι σου το χρόνο και τον χώρο να εκφράσει στόχους που θέλει να πετύχει καθώς μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής αλλάζοντας τα δεδομένα στις φιλοδοξίες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς ιδανικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Προσοχή καθώς η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να γίνουν αφορμές για να υπάρχουν ένταση με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις σου. 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει.

Αισθηματικά

Η πίεση που νιώθεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου και θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς αναλαμβάνεις πολλά και πρέπει να διαχειριστείς υπεύθυνα κάθε τι που θέλεις να πετύχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της αδιαλλαξίας και της απολυτότητας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις την διασκέδαση με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις που θα σας ανανεώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης που λειτουργούν εξαιρετικά ευνοϊκά αυτή την περίοδο για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Πρόσωπα από το εξωτερικό έρχονται με προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες που καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις με ηρεμία. 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, προσοχή στον παρορμητισμό. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και αυξάνει τον εκνευρισμό καθώς άγχη και ανασφάλειες που δημιουργούνται από οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά

Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σύγκρουση που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου καθώς απογειώνουν το καρδιοχτύπι και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που του δίνονται σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα πόσο δίνει ο σύντροφός σου και άφησε ανασφάλειες που δημιουργούν προβλήματα στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις στους συνεργάτες σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί καθώς δεν αποκλείεται να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις καθώς καταπιέζοντας τες αργότερα θα δημιουργηθούν προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις από τώρα.  

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Το άγχος που σε διακατέχει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προτιμάς να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την δύσκολη μέρα για αυτό και δύσκολα θα αφοσιωθείς στο φλερτ και σε πιθανή νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σε αγχώνουν. Επικεντρώσου στο να βρεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις καθώς το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και μπορεί να βρει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και μπορείς να επικεντρωθείς σε σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου, επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Η γενναιοδωρία σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου παίρνοντας μοναδικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνει στην επαγγελματική σου ζωή θα κάνει τη διαφορά σε πιθανές πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν. Φρόντισε βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια και πλάνα που έχουν σχέση με το εξωτερικό για την εκπαίδευση. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον που σου χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου και το έντονα ρομαντικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κυριαρχούν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους στη δουλειά καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.  

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται για αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να επιδιώξεις να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα και θα αλλάξει αν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα ισχυρά επιχειρήματα σου δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και δημιουργούν πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου. 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Αισθηματικά

Το πάθος θα καθοδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια της σχέσης σου αρκεί να αφεθείς στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει σαν βάση της ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι καθοριστικό να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.  

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου δίνοντας τον ανάλογο χώρο και το ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν περιττές εντάσεις.

 Πηγή: e-zwdia.gr