ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 20 Μαρτίου

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2018, 07:01 / Ανανεώθηκε 16 Μαρτίου 2018, 14:25
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 20 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια με αποτέλεσμα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις λογαριασμούς ημιτελείς υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο θα καταφέρεις να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια μιας και θα κάνεις κάτι καλό για το οικονομικό σου μέλλον.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και δεν θα πρέπει να το υποτιμήσεις καθώς είναι κάτι  που έχεις ανάγκη ακόμα και αν δεν το γνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση για αυτό αξίζει να επενδύσεις επάνω της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μαζί τους και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα δεν θα σου αρέσει η μοναξιά για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παρέα με ανθρώπους που θα επιλέξεις. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι η  τάση κυκλοθυμίας που θα έχεις, καθώς μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με κάποιο αγαπημένο συνεργάτη σου ή το/η σύντροφό σου.

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα θα είναι να έχεις την απόλυτη προσοχή του/ης συντρόφου σου και αν θέλεις σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου ή μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με ένα συνεργάτη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι περισσότερο καχύποπτος/η από αυτό που συνηθίζεις και αυτό γιατί η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα εγείρει ζητήματα ανασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς να μοιραστείς ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου σχέδια καθώς θα έχεις την τάση να νιώθεις "εκτεθειμένος/η". Η εργασιοθεραπεία είναι η κατάλληλη λύση για το ζήτημα σου καθώς αν ασχοληθείς ακόμα και με βαρετές για σένα δουλειές, θα είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να μην κάνεις διάφορα σενάρια τα οποία θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο.

Σήμερα το ταίρι σου θα πρέπει να  κερδίσει την εμπιστοσύνη σου όμως πρόσεξε καθώς οι συνεχείς ερωτήσεις σου θα σε κάνουν να φανείς σαν να του κάνεις ανάκριση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ή να εξελιχθεί μόνο αν καταφέρεις να χαλαρώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στην άκρη. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου αλλά να μη μείνεις στα τηλέφωνα και να οργανώνοντας μία συνάντηση. Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές εργασίες και δραστηριότητες για αυτό επιδίωξε να βρεθείς με κόσμο. Δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες συμμαχίες με ανθρώπους που θα δείξουν φιλικά προσκείμενοι σε εσένα και αυτό είναι κάτι που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που θα περάσεις με το/η σύντροφό σου και σε αυτόν που θα περάσεις με τους φίλους σου διαφορετικά θα ξεκινήσουν παράπονα εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περίγυρο.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό μην ξεκινήσεις να  κάνει σχέδια για τον ελεύθερό σου χρόνο καθώς είναι πιθανό -αν σου προκύψει- να θελήσεις να ξεκουραστείς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει ζητήματα καριέρας με αποτέλεσμα να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με αυτά. Τα βλέμματα των άλλων θα στραφούν επάνω σου, όπως και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Προσπάθησε να "εκμεταλλευτείς" τις καταστάσεις για να κάνεις εντύπωση στους ανθρώπους που θεωρείς πως μπορούν να σε βοηθήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Σήμερα μία κοινωνική υποχρέωση μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση με το/η σύντροφό σου αρκεί να του/ης ζητήσεις να σε συνοδεύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπερδέψεις το αισθηματικό με το επαγγελματικό ενδιαφέρον καθώς είναι κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου χαρίσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις ή να κάνεις και μία μονοήμερη εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό παρέα με το σύντροφό σου ή αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν προτιμάς να μείνεις σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να αναζητήσεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει καθώς η ημέρα θα ευνοήσει την επικοινωνία και τη συλλογή πληροφοριών. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση σε κάποια πιστοποίηση και ένα σεμινάριο καθώς η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα και τα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Πάρε το ταίρι σου και σχεδιάστε μαζί  μία μονοήμερη απόδραση ή το επόμενό σας ταξίδι καθώς αυτό και μόνο θα αρκεί για να νιώσετε γεμάτη ενέργεια! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με αφορμή την ανταλλαγή απόψεων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα αναμοχλεύσει ζητήματα του παρελθόντος που σου έχουν αφήσει "μουδιασμένα" συναισθήματα. Την ίδια στιγμή είναι πιθανό να αναμοχλεύσει και ένα θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο όπως ένα δάνειο η μία ασφάλεια προκειμένου να σου υπενθυμίσει πώς πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό. Προσπάθησε να  τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς και θα βγεις κερδισμένος/η από αυτό αλλά είναι και ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από ζητήματα του παρελθόντος.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να νιώσει πιεσμένος/η λόγω του υπερβολικού σου ενδιαφέροντος για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα έντονα συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα σε αποδιοργανώσουν όμως μπορεί να σου φέρουν και μία ιδιαίτερη νύχτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αγαπημένοι σου "άλλοι" θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θέλει να κερδίσεις την επιβεβαίωση των ανθρώπων που αγαπάς. Η ημέρα είναι ιδανική για να ρίξεις γέφυρες συμφιλίωσης με ανθρώπους που είχες ψυχρανθεί τον προηγούμενο καιρό καθώς σήμερα θα αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Ακόμα μπορεί να φέρει μία προοπτική για μία νέα η υπάρχουσα συνεργασία που σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και η εξέλιξη της θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα δράσεις σήμερα.

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι η επιβεβαίωση από το/η σύντροφό σου και σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να την έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεσμευτείς για αυτό άκουσε τη διαίσθησή σου και προχώρησε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε και η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα χτυπήσει το καμπανάκι για να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις σου. Ελπίζω τις προηγούμενες ημέρες να γέμισες τις μπαταρίες σου καθώς η μέρα σήμερα προβλέπεται απαιτητική και πιθανό να προκύψουν δουλειές και εργασίες πέρα από τις αναμενόμενες. Ακόμα είναι πιθανό να χρειαστεί η συμβολή σου και σε ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου και καλό θα ήταν να μην αρνηθείς.  Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς και να αφήσεις υποχρεώσεις της κοινωνικής σου ζωής για μία άλλη μέρα, εάν αυτές μπορούν να αναβληθούν.

Σήμερα το ταίρι σου θα χρειαστεί να βάλει ένα χεράκι προκειμένου να τελειώσεις με τις δουλείες και τις υποχρεώσεις που έχεις για αυτό πάρε το με το καλό και μην του νευριάζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν προβλέπεται συναρπαστική για αισθηματικά ζητήματα λόγω της κούρασης που θα νιώθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα που περίμενες για να καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν έφτασε καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις τη θετική της επίδραση στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βγεις να διασκεδάσεις με αγαπημένους σου φίλους. Η ημέρα ευνοεί έναν νέο έρωτα για σένα που είσαι ελεύθερος/η αλλά και ένα πειρασμό για εσένα που είσαι δεσμευμένος/η. Σε κάθε περίπτωση θα συνειδητοποιήσεις πως σήμερα είναι μία μέρα που δεν θα σε αφήσει να πλήξεις.

Αφιέρωσε χρόνο στο/η σύντροφό σου καθώς είναι κρίμα να έχεις καλή διάθεση και να μην τη μοιραστείς με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε μία έξοδο που θα κάνεις ή μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με  τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τους πλησιάσεις, να τους ακούσεις καθώς και να ενδιαφερθείς για τα θέματα που μπορεί να έχουν. Είναι πολύ πιθανό κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογένειάς σου να ζητήσει τη βοήθειά σου σε κάτι που καλό θα ήταν αν μπορείς να το κάνεις και να μην του αρνηθείς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις μερικά παράπονα παραπάνω από ότι πρέπει καθώς θα νιώσεις και εσύ την ανάγκη για στοργή και φροντίδα.

Προτίμησε να μείνεις μέσα με το ταίρι σου καθώς η αλήθεια είναι πώς εντός οικίας θα περάσετε πιο καλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να νιώσεις ιδιαίτερα οικεία με κάποιο πρόσωπο  που έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή θα γνωρίσεις σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς θα σε βάλει σε διαδικασία να αναζητήσεις την παρέα με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδελφό/η σου, μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο ή ακόμα και ένας καφές με τον γείτονά σου μπορεί να είναι απλά  καθημερινά πράγματα όμως θα έχουν την ικανότητα να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχεις την ιδέα να βγεις μία βόλτα για ψώνια ή απλά για να κάνεις μία έρευνα αγοράς. Επειδή όμως το πιο πιθανό είναι να ψωνίσεις καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να χαλάσεις παραπάνω χρήματα από αυτά που υπολογίζεις.

Σήμερα  πάρε το ταίρι σου να βγείτε μία βόλτα έξω και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η αλήθεια είναι πως θα περάσετε καλύτερα με παρέα  παρά μόνοι σας στο σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να σπάσει τον πάγο με αυτόν/ην που θέλεις.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr