11.000 οι νέες εγγραφές μέσω του isyriza
Στην Κουμουνδούρου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών
Στην Κουμουνδούρου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών
Στις 11.000 έχουν φτάσει οι νέες εγγραφές μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr.
Στην Κουμουνδούρου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών, αφού όπως λένε, εκφράζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νέο εγχείρημα και τις ευκολίες που παρέχει.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ αριθμούσε περίπου 30.000 μέλη. 5.500 νέες εγγραφές έγιναν μέχρι το φεστιβάλ της νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Χθες ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δεύτερη περιοδεία του σε Χανιά και Ρέθυμνο. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί με τα στελέχη και τους συμμάχους η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ολόκληρη την Ελλάδα να είναι δυναμική, ώστε «να δραστηριοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες ως ενεργά μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά κομματικές πηγές.
Επόμενη στάση του Αλέξη Τσίπρα, που φαίνεται πως κινητοποιεί τους πολίτες στο να εγγραφούν στο κόμμα, θα είναι η Δυτική Μακεδονία. Περιοδείες πραγματοποιούν και όλα τα κορυφαία στελέχη και οι βουλευτές.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η συγκρότηση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΟΕΑ), αλλά και η οργάνωση της δουλειάς για τη συγγγραφή του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Γιώργο Σταθάκη.
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Πατούλης: Η συγγνώμη στον γιο του για τις στιγμές που έλειπε
- Χανιά: Έφοδος σε απομονωμένο σπίτι αποκάλυψε κοκαΐνη και 15.500 €
- Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο του οικογενειακού της περιβάλλοντος
- Κωνσταντοπούλου: «Οι αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες επί Τσίπρα ευνόησαν και τον Ευάγγελο Μυτιληναίο» – Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για αμοιβαία πολιτική εξυπηρέτηση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr