2 εργατικά ατυχήματα με ένα νεκρό
«Βουτιά» θανάτου από ύψος 18 μέτρων έκανε ένας 49χρονος εργάτης στην Πάρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.
«Βουτιά» θανάτου από ύψος 18 μέτρων έκανε ένας 49χρονος εργάτης στην Πάρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.
«Βουτιά» θανάτου από ύψος 18 μέτρων έκανε ένας 49χρονος εργάτης στην Πάρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.
Το εργατικό δυστύχημα συνέβη κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε ο άτυχος άνδρας σε ένα πηγάδι και τώρα ερευνάται αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Από την άλλη μεριά, πολύ τυχερός στάθηκε ένας 40χρονος Αλβανός οικοδόμος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων την ώρα που δούλευε σε μια οικοδομή στο Ρέθυμνο! Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αμέσως παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία!
ολες οι ειδησεις
- Αντώνης Κανάκης για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό»
- Σωτήρης Τσαφούλιας: Η εισβολή ένοπλου διαρρήκτη στο σπίτι του – «Παρέλυσα όταν τον είδα στο δωμάτιο της κόρης μου»
- ΚΕΔΕ: Η «μαύρη τρύπα» των 2,5 δισ. ευρώ, η σύγκρουση Δούκα – Κυρίζογλου – Παρέμβαση του Δημάρχου Αθηναίων στο Newpost: «Το συνέδριο πρέπει να αποτελέσει σημείο τομής»
- Ρόδος: Καπετάνιος έσωσε δελφίνι εγκλωβισμένο σε πετονιές – Δείτε το βίντεο της διάσωσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr