Αχαΐα: Ξυλοκόπησαν μεταφορέα και προσπάθησαν να εμβολίσουν τη μοτοσικλέτα του
Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το θύμα και οι δράστες γνωρίζονταν, ή εάν η επίθεση σε βάρος του 29χρονου έγινε για άλλους λόγους.
Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το θύμα και οι δράστες γνωρίζονταν, ή εάν η επίθεση σε βάρος του 29χρονου έγινε για άλλους λόγους.
Ένας 27χρονος μεταφορέας οδηγός δικύκλου κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία πως τρία άτομα (τα οποία αναγνώρισε), επιχείρησαν με ΙΧ να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια να τον παρασύρουν με το όχημά τους.
Σύμφωνα με το tempo24, το περιστατικό έγινε στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο και όπως αναφέρει στην καταγγελία του, οι τρεις δράστες κάλεσαν στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό κάλεσαν άλλα πέντε άτομα και όλοι του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Η αναγνώριση των τριών επιβαινόντων στο ΙΧ έγινε ύστερα από επίδειξη φωτογραφιών στο θύμα από αστυνομικούς και άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες αναζήτησής τους από τις Αρχές.
Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το θύμα και οι δράστες γνωρίζονταν, ή εάν η επίθεση σε βάρος του 29χρονου έγινε για άλλους λόγους.
ολες οι ειδησεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Ασφυξία στην αγορά: Πληρωμές, φόροι και μισθοί στον φαύλο κύκλο της ελληνικής οικονομίας
- Η έκθεση Τυχεροπούλου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία – Ο Πέτσας ζητεί την παραίτηση Κοβέσι
- Τα τρία ανεξήγητα φαινόμενα στην κηδεία της Μαστροκώστα – Συμβολισμοί ή άγγελοι;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr