Αχαρνές: Συνελήφθη 46χρονος με μαχαίρι στον Προαστιακό – Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο «Αριάδνη»
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «Αριάδνη», το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της ασφάλειας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «Αριάδνη», το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της ασφάλειας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (2 Ιουνίου 2025), αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 46χρονο άνδρα που είχε στην κατοχή του μαχαίρι, ενώ επέβαινε σε συρμό του Προαστιακού στις Αχαρνές. Η κινητοποίηση ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία για ύποπτο άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο εντός του τρένου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο κατά την αποβίβασή του από το βαγόνι και προχώρησαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με συνολικό μήκος 15 εκατοστών.
Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα. Οι έλεγχοι σε τρένα, σταθμούς και άλλες υποδομές ΜΜΜ αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
ολες οι ειδησεις
- Το «σπίτι» που δεν θυμάται τον ένοικο Πέτρο Παππά
- Η κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη μιλά πρώτη φορά: «Μου είπε μπαστ… όταν με γνώρισε η αδερφή του»
- Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για να γεννήσει – «Με συγκινεί που θα γυρίσω πολύ διαφορετική»
- Γίγαντας Πολονάρα – Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την μάχη με την λευχαιμία (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr