8 Μαρτίου 2023
Δημοσίευση: 14:25'

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς» (Βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής «πήρε την πολιτική ευθύνη και καλά έκανε», ωστόσο αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός να ξέρει τι κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας;»

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 14:25’
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής «πήρε την πολιτική ευθύνη και καλά έκανε», ωστόσο αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός να ξέρει τι κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας;»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Blue Sky «Παρεμβάσεις» και μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ απάντησε και σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής «πήρε την πολιτική ευθύνη και καλά έκανε», ωστόσο αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός να ξέρει τι κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας;» για να προσθέσει πως «εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση, όχι ανθρώπινου λάθος όπως έλεγα εγώ στην αρχή, έχουμε έναν εντελώς ακατάλληλο άνθρωπο σε αυτή τη θέση. Αυτοί που τον έβλεπαν, έφυγαν και τον άφησαν μόνο του;»

Και συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης: «Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ναι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα».  

«Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι, αν βγει να πει ότι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα, αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».

Δείτε το απόσπασμα από το 12ο λεπτό και μετά:

 


TOP NEWS

uncached