ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά απο 17 ημέρες στην Ολλανδία – Ποιοι είναι στη «μαύρη» λίστα του Νίκολιτς
Ο Μάρκο Νίκολιτς έβγαλε τα συμπεράσματά του για το ρόστερ της ομάδας και με την επιστροφή στην Αθήνα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποχώρησης παικτών,
Ο Μάρκο Νίκολιτς έβγαλε τα συμπεράσματά του για το ρόστερ της ομάδας και με την επιστροφή στην Αθήνα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποχώρησης παικτών,
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το βασικό μέρος της προετοιμασίας της και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 17 ημέρες, στην Ολλανδία και το Μπουργκ Χάαμσταντ.
Ο Μάρκο Νίκολιτς έβγαλε τα συμπεράσματά του για το ρόστερ της ομάδας και με την επιστροφή στην Αθήνα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποχώρησης παικτών, από τους οποίους δεν έμεινε ευχαριστημένος.
Πρώτος είναι ο Έρικ Λαμέλα ο οποίος γυμνάστηκε μία μόνο ημέρα με όλη την ομάδα, λόγω των χρόνιων προβλημάτων που έχει ο Αργεντινός με τα ισχία του. Σημειώνεται ότι ο Λαμέλα έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια ακόμα, με απολαβές 2.5 εκατ και πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για το διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που δεν είναι εύκολο..
Δεύτερος ο Νταμιάν Σιμάνσκι τον οποίο φωτογράφησε ο Σέρβος προπονητής μετά το χθεσινό φιλικό, όπου ο Πολωνός δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Σιμάνσκι είναι στην ΑΕΚ 6 χρόνια και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Τρίτος ο Ντίνος Μήτογλου από τον οποίο ο Νίκολιτς δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος. Το συμβόλαιο του αμυντικού λήγει, του έγινε πρόταση ανανέωσης την οποία δεν δέχτηκε, καθώς ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που του δίνει η ΑΕΚ
Τέταρτος ο Σωτήρης Τσιλούλης κάτι το οποίο ήταν σχεδόν σίγουρο.
Πέμπτος ο Πάολο Φερνάντες καθώς ο Ισπανός δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ υπάρχει και υπεραριθμία στα χαφ της Ένωσης.
Κουβέντα θα γίνει και με τον Άντονι Μαρσιάλ καθώς τα 3,5 εκατ. που λαμβάνει ο Γάλλος δεν ανταποκρίνονται με όσα προσφέρει στην ομάδα, Αναζητείται φόρμουλα και εδώ.
Προβληματισμός υπάρχει και για τους Ρότα, Οντουμπάτζο και Πήλιο.
Απο εκεί και πέρα η ΑΕΚ δεν θα πει όχι σε συμφέρουσες προτάσεις για Ελίασον, Περέιρα και Στρακόσια.
Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν απο την ΑΕΚ θα είναι πέντε με επτά, όπως επίσης θα γίνουν ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές.
Στα αρνητικά της προετοιμασίας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Καλοσκάμη που έσπασε την κλείδα του και θα επιστρέψει τον Οκτώβριο, μετά το χειρουργείο που έκανε.
Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει απο την εικόνα της ΑΕΚ στην Ολλανδία είναι ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, διότι η ομάδα βγάζει τις γνωστές της αδυναμίες, ενώ πρέπει να γίνει και ανανέωση σε πολλές θέσεις παικτών.
Πριν πουν αντίο στο Μπουρχ Χάμστεντε παίκτες και τεχνικό επιτελείο έβγαλαν δύο «οικογενειακές» φωτογραφίες στο ξενοδοχείο που έμειναν όλες αυτές τις μέρες. Πλέον η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία της στα Σπάτα.
ολες οι ειδησεις
- Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται, το ΑΕΠ μειώνεται – Δείτε το βίντεο
- Ο μεγάλος αρχηγός
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους ινστιτούτου αισθητικής για παρενόχληση 19χρονου
- Παγκράτι: Μεθυσμένη Γεωργιανή τράκαρε 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα – Φθορές και σε είσοδο πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr