Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 52χρονο για κλοπές αποσκευών
Aστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 52χρονο τη στιγμή που αφαιρούσε βαλίτσα επιβάτη από τον ιμάντα παραλαβής αποσκευών.
Aστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 52χρονο τη στιγμή που αφαιρούσε βαλίτσα επιβάτη από τον ιμάντα παραλαβής αποσκευών.
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών/Γ.Α.Δ.Α., μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (04/03), 52χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 52χρονο τη στιγμή που αφαιρούσε βαλίτσα επιβάτη από τον ιμάντα παραλαβής αποσκευών στον χώρο αφίξεων και τον ακινητοποίησαν.
Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έχουν εξιχνιαστεί ακόμα 2 περιπτώσεις κλοπών βαλιτσών επιβατών από τον ιμάντα παραλαβής αποσκευών που διέπραξε ο 52χρονος τον Φεβρουάριο του 2026 και τον Ιούλιο του 2025. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Παρασκευής: Βροχές σε ανατολικά και νότια, ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
- Λουτράκι: Έκρυβε σε ταράτσα σπιτιού 1 κιλό κάνναβης και ηρωίνη (Φωτό)
- Ρόδος: Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά στο νησί – «Μπούκαραν» αστυνομικοί στο σπίτι 28χρονης
- Ποιος πληρώνει τις ζημιές σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr