Άγγελος Λάτσιος: Καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο με την αδερφή του Λάουρα
Ο Άγγελος επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία
Ο Άγγελος επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία
Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο μαζί με την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, τον Μάκη Παντζόπουλου αλλά και τις τρεις αδερφές του Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο Άγγελος Λάτσιος.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει πλέον μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ γοητευτικό νεαρό. Ο ίδιος λατρεύει – όπως αποδεικνύει μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram – τα ταξίδια ενώ είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media.
Σήμερα, ο Άγγελος Λάτσιος επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία ποζάρει δίπλα στην αδερφή του Λάουρα της οποίας το πρόσωπο έχει φροντίσει να καλύψει.

ολες οι ειδησεις
- Φωτιά στην Κεφαλονιά μέσα στον Οκτώβριο – Την ώρα που η Κρήτη πνίγεται – 112 και εκκενώσεις τριών οικισμών – Μήπως πλέον δεν υπάρχει «αντιπυρική περίοδος», αλλά κλιματικός κίνδυνος όλο τον χρόνο;
- Ρωσία: Φόβοι για πανώλη μετά τον θάνατο της 27χρονης ερευνήτριας – Νοσηλεύονται 189 άνθρωποι
- Αιματηρή συμπλοκή στο Φρούριο Λάρισας: 21χρονος μαχαίρωσε 39χρονο υπεύθυνο καταστήματος
- Κλοπ: «Δεν θα ήθελα να παίξω κι άλλο ματς με την Ελλάδα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr