Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 51χρονος για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου
Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και κλοπή από ηλικιωμένη με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και κλοπή από ηλικιωμένη με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 13-2-2025, επί της Αττικής Οδού από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.
Ειδικότερα ο κατηγορούμενος μεσημβρινές ώρες της 13-2-2025 προσέγγισε ηλικιωμένο που κινούνταν πεζός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε χρυσή βέρα και διέφυγε με όχημα.
Κληθέντες αστυνομικοί έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον 51χρονο να κινείται επί της Αττικής Οδού, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίας Παρασκευής ενώ σε έρευνα εντός του οχήματος βρέθηκε η αφαιρεθείσα χρυσή βέρα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος λίγες μέρες πριν αφαίρεσε, με τη βοήθεια συνεργού, χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με τη μέθοδο της απασχόλησης ενώ κατασχέθηκε και το «επιχειρησιακό» όχημα του 51χρονου.
ολες οι ειδησεις
- Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται, το ΑΕΠ μειώνεται – Δείτε το βίντεο
- Ο μεγάλος αρχηγός
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους ινστιτούτου αισθητικής για παρενόχληση 19χρονου
- Παγκράτι: Μεθυσμένη Γεωργιανή τράκαρε 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα – Φθορές και σε είσοδο πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr