«Agora – Από τη Δημοκρατία στις αγορές» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο
DOC ON ΕΡΤ – Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
DOC ON ΕΡΤ – Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
DOC ON ΕΡΤ – Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
«Agora – Από τη Δημοκρατία στις αγορές»
Ημερομηνία προβολής: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 23:00
Ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Ελλάδας-Γερμανίας-Κατάρ 2015.
Σκηνοθεσία-σενάριο-αφήγηση: Γιώργος Αυγερόπουλος.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Αυγερόπουλος, Βασίλης Μουρίκης.
Μοντάζ: Βασίλης Μάγκος, Θοδωρής Ποπέσκου.
Μουσική: Γιάννης Παξεβάνης.
Παραγωγός: Γιώργος Αυγερόπουλος, Αναστασία Σκουμπρή
Παραγωγή: Small Planet.
Συμπαραγωγή: Jutta Krug [email protected] Rawan Damen [email protected] Net.
Διάρκεια: 117΄
Η Ελλάδα βιώνει σήμερα κοινωνικές συνθήκες που κανείς στη μεταπολεμική Ιστορία της Ευρώπης δεν φανταζόταν ότι θα αντιμετώπιζε ξανά. Το όνειρο της ευημερίας μετατρέπεται σε εφιάλτη και η πολιτική σκηνή των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών ανατρέπεται.
Έπειτα από 13 χρόνια κινηματογραφικής τεκμηρίωσης επίκαιρων θεμάτων σε όλο τον πλανήτη, ο Γιώργος Αυγερόπουλος στρέφει την κάμερά του προς την πατρίδα του. Καταγράφει την εξέλιξη της κρίσης από τα πρώτα στάδια, ενώ αφουγκράζεται τον αντίκτυπό της στη ζωή απλών ανθρώπων, τους οποίους παρακολουθεί σε βάθος χρόνου. Παρακολουθεί την άνοδο του φασισμού αλλά και των κινημάτων αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα αναζητεί απαντήσεις από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, καθώς και από ειδικούς αναλυτές και αρμόδιους για τη λήψη αποφάσεων από τη διεθνή πολιτική σκηνή.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή πρόεδρος τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας – Δημιούργησε επεισόδιο στα αποδυτήρια των διαιτητών
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Μου θυμίζει μεγάλα ταλέντα της Αμερικής, όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Έλβις Πρίσλεϊ»
- Ιωάννα Τούνη: Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με φόρεμα-υπερπαραγωγή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr

