Αγώνας δρόμου γύρω από το φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα
Στη μαγευτική λίμνη Μαραθώνα, με το επιβλητικό φράγμα, βρέθηκαν το πρωί εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες δρομείς για να συμμετάσχουν στον 5ο
Στη μαγευτική λίμνη Μαραθώνα, με το επιβλητικό φράγμα, βρέθηκαν το πρωί εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες δρομείς για να συμμετάσχουν στον 5ο
Στη μαγευτική λίμνη Μαραθώνα, με το επιβλητικό φράγμα, βρέθηκαν το πρωί εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες δρομείς για να συμμετάσχουν στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα.
Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ για ενήλικες και 300 μέτρων για παιδιά ξεκίνησε στις 9 πρωί, από το φράγμα Μαραθώνα, συνεχίστηκε σε ασφάλτινους και χωμάτινους δρόμους, με ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις και κατέληξε στο αντλιοστάσιο του φράγματος.
Οι συμμετέχοντες είχαν το μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά το φράγμα του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε 1929 και η κορυφή του βρίσκεται σε υψόμετρο 227 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ενώ η βάση του σε υψόμετρο 173 μέτρων.
Στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας δόθηκαν μετάλλια, ενώ κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.
Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα (Marathon Lake Run) συνδιοργανώθηκε από τον σύλλογο Τελμησσό Ν.Μάκρης- Μαραθώνος, με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ καθώς και υπό την αιγίδα του δήμου Μαραθώνα και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.
ολες οι ειδησεις
- Επιστροφή ενοικίου 2026: Διευρύνονται τα κριτήρια – Ποιοι κερδίζουν έως 800 ευρώ
- Metallica: Iστορικό ρεκόρ στο ΟΑΚΑ με πάνω από 90.000 θεατές
- Φθιώτιδα: Αποδομήθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά – 9 συλλήψεις
- Νέα Φιλαδέλφεια: Έντεκα συλλήψεις πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ (Φωτό)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr