28 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 22:25'

Αιματηρή ληστεία στα Πατήσια: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου για ένα κινητό – Στο νοσοκομείο ΚΑΤ το θύμα

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το βράδυ στην οδό Αχαρνών, με θύμα έναν ανήλικο που δέχθηκε επίθεση από συμμορία για να του αρπάξουν το τηλέφωνο.

Δημοσίευση: 22:25’
Περιπολικό
Eurokinissi

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το βράδυ στην οδό Αχαρνών, με θύμα έναν ανήλικο που δέχθηκε επίθεση από συμμορία για να του αρπάξουν το τηλέφωνο.

Σοκ προκαλεί η αγριότητα με την οποία έδρασαν τρεις άγνωστοι δράστες στα Πατήσια, στέλνοντας στο νοσοκομείο έναν νεαρό, μόλις 17 ετών, για μια συσκευή τηλεφώνου. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, και συγκεκριμένα στις 19:15, στο ύψος του αριθμού 318 της οδού Αχαρνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 17χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές βρισκόταν στο σημείο όταν τον περικύκλωσαν τρία άγνωστα άτομα. Οι δράστες, με σκοπό να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο, δεν δίστασαν να ασκήσουν σωματική βία.

Η επίθεση εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό, με τους δράστες να χτυπούν με μανία το θύμα, αφήνοντάς το αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο πριν τραπούν σε φυγή με τη λεία τους. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν τις αρχές και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε εκτάκτως στο νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση των τραυμάτων του. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών, «χτενίζοντας» τη γύρω περιοχή.


TOP NEWS

uncached