Ακτοπλοϊκή γραμμή θα ενώνει τα λιμάνια του Ιονίου
Τα καλοκαιρινά δρομολόγια θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τη γραμμή θα αναλάβει επιβατηγό/δρομολογιακό πλοίο.
Τα καλοκαιρινά δρομολόγια θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τη γραμμή θα αναλάβει επιβατηγό/δρομολογιακό πλοίο.
Προχωράει ο διαγωνισμός για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή που θα ενώνει τα νησιά του Ιονίου, μεταξύ τους.
Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση της αποφάσης αυτής, έκανε ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.
Η γραμμή θα περιλαμβάνει τα εξής λιμάνια: Κέρκυρα – Παξοί, Βασιλική Λευκάδας, Πισαετός Ιθάκης, Σάμη Κεφαλονιάς, Ζάκυνθος.
Τα καλοκαιρινά δρομολόγια θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τη γραμμή θα αναλάβει επιβατηγό/δρομολογιακό πλοίο με μεταφορική ικανότητα τουλάχιστον 90 επιβατών τον χειμώνα και 170 επιβατών το καλοκαίρι.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Χάσαμε τη Μαρία των Τεμπών! Stop – Δείτε το βίντεο
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Νίκη της Ελλάδας στην UNESCO για την επιστροφή τους
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η “πρωινατζού”»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr