7 Αυγούστου 2019
Δημοσίευση: 18:30'

Ακυρώθηκαν 60 πτήσεις της British Airways – Τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Πρόκειται για την τρίτη εκτεταμένη βλάβη που αντιμετωπίζει στο πληροφοριακό της σύστημα η British Airways σε λιγότερο από δύο χρόνια

Δημοσίευση: 18:30’
αρθρο-newpost

Πρόκειται για την τρίτη εκτεταμένη βλάβη που αντιμετωπίζει στο πληροφοριακό της σύστημα η British Airways σε λιγότερο από δύο χρόνια

Περισσότερες από 60 πτήσεις προς και από τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ ακυρώθηκαν και περισσότερες από 100 καθυστέρησαν, σύμφωνα με τους πίνακες ανακοινώσεων των δύο αεροδρομίων του Λονδίνου.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται όταν επιβάτες επιχείρησαν να κάνουν check-in στις πρώτες πρωινές πτήσεις και τα προβλήματα διήρκησαν για περίπου 12 ώρες.

Η εταιρεία απολογήθηκε στους πελάτες της για τα σημερινά προβλήματα και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας.

Η βλάβη σημειώθηκε καθώς δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε μία από τις εβδομάδες με την μεγαλύτερη κίνηση του χρόνου στα αεροδρόμια της χώρας.

Πρόκειται για την τρίτη εκτεταμένη βλάβη που αντιμετωπίζει στο πληροφοριακό της σύστημα η British Airways σε λιγότερο από δύο χρόνια.


TOP NEWS

uncached