Αλαβάνος: «Τα κόμματα αντιμετωπίζουν τη Χρυσή Αυγή επιπόλαια, ψηφοθηρικά»
«Οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή είναι μεγάλες» δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.
«Οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή είναι μεγάλες» δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.
«Οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή είναι μεγάλες» δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο πρόεδρος του «Σχεδίου Β» τόνισε: «Τα κοινοβουλευτικά κόμματα αντιμετωπίζουν τη Χρυσή Αυγή εντελώς επιπόλαια, ψηφοθηρικά με μόνο στόχο ποιος θα κληρονομήσει τις ψήφους της και ποιος θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον άλλο. Κι έχουν καταφέρει τελικά να της δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζει την ημερήσια διάταξη της πολιτικής ζωής και να πρωταγωνιστεί πολιτικά, όπως βλέπουμε αυτές τις μέρες».
Και εξέφρασε το φόβο ότι «Η Χρυσή Αυγή, σε περίπτωση που έχει πολιτικό βάρος στις υποθέσεις της χώρας μας, είναι πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος από ότι φαντάζονται πολύ. Η Χρυσή Αυγή είναι κίνδυνος όχι μόνο για τη δημοκρατία, αλλά μπορεί να προκαλέσει τον διαμελισμό της χώρας. Και εννοώ συγκεκριμένα τη Θράκη».
ολες οι ειδησεις
- Το Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens μέσα από ένα εντυπωσιακό highlight video και μοναδικές φωτογραφίες
- Η μεγάλη αστρολογική αλλαγή που επηρεάζει τα ζώδια έως το 2028 – Τι σημαίνει το Κάρμα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου
- «Πλιάτσικο» στον Πειραιά: Αφαίρεσαν 23 καπάκια φρεατίων από την οδό Κλεισόβης (Βίντεο)
- Κυρώσεις στην Άγκυρα ζητούν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές – «Επίθεση εναντίον της Ελλάδας είναι επίθεση εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr