21 Φεβρουαρίου 2019
Δημοσίευση: 11:59'

Αλλαγή ώρας για την Παναγία των Παρισίων

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των παραστάσεων οφείλονται σε τεχνικές εργασίες στο θέατρο Παλλάς για τις ανάγκες της παράστασης «Ζητείται ψεύτης»

Δημοσίευση: 11:59’
αρθρο-newpost

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των παραστάσεων οφείλονται σε τεχνικές εργασίες στο θέατρο Παλλάς για τις ανάγκες της παράστασης «Ζητείται ψεύτης»

Αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων για την Παναγία των Παρισίων θα πραγματοποιηθεί από την επόμενη εβδομάδα λόγω των τεχνικών απαιτήσεων της νέας παραγωγής «Ζητείται Ψεύτης» που πρόκειται να ανέβη στο θέατρο Παλλάς.

Στις 2 και 3 Μαρτίου δεν πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις της Παναγίας των Παρισίων και στη συνέχεια θα γίνουν μόνον τις Κυριακές 10 και 17 Μαρτίου ώρες 11:30 και 15:00.

Με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα.

«Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ που παρουσιάζεται στο Παλλάς σε κείμενο του Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου  είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια και μιλά για τη διαφορετικότητα και τις κοινωνικές διακρίσεις. Ένα βαθιά ανθρώπινο ποίημα που θα μας ταξιδέψει στις ιστορίες του αγαθού Κουασιμόδου και της πανέμορφης Εσμεράλδας, γεμάτες από μαγεία και χιούμορ, αλήθεια και παραμύθι,  δράση και τραγούδια, δάκρυ και χαρά.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενο: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία-χορογραφία: Σοφία Σπυράτου
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Σκηνικά-κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Σχεδιασμός φωτισμών: Λευτέρης Παυλόπουλος
Παραγωγή: Prime Entertainment

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πιατάς (Κουασιμόδος), Νάντια Κοντογεώργη (Εσμεράλντα), Θοδωρής Κατσαφάδος (Φρολό), Γιώργος Συμεωνίδης (Γκρεγκουάρ), Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Φοίβος), Κώστας Μαγκλάρας (αρχηγός των τσιγγάνων), Αλέξανδρος Ψυχράμης (βασιλιάς Λουδοβίκος), Μάριος Πετκίδης (Γρύπας Α’), Ιωάννης Κοντέλλης (Γρύπας Β’)

Μαζί τους οι (αλφαβητικά): Άγγελος Αντωνάκος, Άρτεμις Βαβάτσικα, Στράτος Γιαπτσέ, Ίρις Κατράκη, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Ανδρέας Λάβνερ, Ίρις Μάρα, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Γιάννης Σμέρος, Κώστας Τσιαμάγκας, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Ράνια Φόβου, Εύη Χατζάκη.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr και απ’ όλο το δίκτυο Viva. Εισιτήρια και ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 211 8005141. Κρατήσεις για σχολεία (καθημερινές παραστάσεις): τηλ. 211 8005141 και 6934 606151 (Σίσσυ Δημάκη), 6944 050783 (Δημήτρης Αδάμ), 6936 140170 (Σοφία Δερμιτζάκη).


TOP NEWS

uncached