Αμαλία Κωστοπούλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Η κοινή φωτογραφία και η επέτειος ενός χρόνου σχέσης
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της.
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της.
Full in love φαίνεται πως είναι εδώ και έναν χρόνο η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού νεαρού, τον οποίο μας έδειξε για πρώτη φορά στην 1η επέτειό τους.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16/6 το ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο σχέσης και η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της μέσα από τις εικόνες που ανήρτησε για την επέτειό τους.
«1 year of loving you», έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου κάτω από τις φωτογραφίες της.


ολες οι ειδησεις
- Συντάξεις Ιουλίου: Βγήκαν ήδη οι ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους (Βίντεο)
- Αυτές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα στο σπίτι
- Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και γιατί είναι αργία
- Φοροδιαφυγή: «Σαφάρι» ελέγχων της ΑΑΔΕ για την αργία του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr