17 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 12:26'

Αμετανόητα αθυρόστομος ο Ανεστίδης: «Με διέγραψαν; χ@στ#κα»

«Μόνο εγώ βρίζω;» αναρωτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής, που βρέθηκε εκτός της συνάντησης με τον πρωθυπουργό εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης
Δημοσίευση: 12:26’
OFFNETWORK.GR/EUROKINISSI
Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης

«Μόνο εγώ βρίζω;» αναρωτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής, που βρέθηκε εκτός της συνάντησης με τον πρωθυπουργό εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Παρά το γεγονός ότι οι ύβρεις κατά του πρωθυπουργού που καταγράφηκαν από την κάμερα τον απέκλεισαν από τη συνάντηση των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κώστας Ανεστίδης επέμεινε να εκφράζεται με έναν καθόλου διπλωματικό τρόπο, αυτή τη φορά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Άκου με διέγραψαν… Χέ…α», ήταν το σχόλιο του σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν τον ενοχλεί η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως υποστήριξε, είχε ήδη «βγάλει το μπλε σακάκι» και είχε «αυτοδιαγραφεί» από το κόμμα.

Όσον αφορά στη γλώσσα που χρησιμοποίησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Ζήτησα συγγνώμη όμως όλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη. Μόνο εγώ βρίζω; Εμένα περιμένανε;»

«Οι δηλώσεις αυτές δεν εκφράζουν το αγροτικό κίνημα γι αυτό και ορθώς ο κ. Ανεστίδης αντικαταστάθηκε από τον κ. Σέφη», σχολίασε για το υβρεολόγιο κατά του πρωθυπουργού ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπροσωπώντας την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.


TOP NEWS

uncached