Ανάκληση τυριού από τον ΕΦΕΤ
Στην ανάκληση τυριού από την αγορά, το οποίο θεωρείται νοθευμένο, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Στην ανάκληση τυριού από την αγορά, το οποίο θεωρείται νοθευμένο, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Στην ανάκληση τυριού από την αγορά, το οποίο θεωρείται νοθευμένο, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΜΠΑΣΔΡΑΣ», συσκευασίας διακοσίων (200) γραμμαρίων, με ημερομηνία παρασκευής 15/02/16, ημερομηνία συσκευασίας 07/05/2016 και ημερομηνία λήξης 14/02/2017, βρέθηκε να έχει παραχθεί από 100% αγελαδινό γάλα.
Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται και συσκευάζεται από την εταιρία ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΟΕ, με έδρα το 68ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο Πολύκαστρο.
Επίσης, πωλείται με τις ενδείξεις «τυρί αποκλειστικά φτιαγμένο από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, καθ. βάρος 200g, Συστατικά: παστερ. πρόβειο γάλα 70%, παστερ. κατσικίσιο γάλα 30%, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια τυρών, μεγ. υγρασία 56%, ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 43%».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω, «μη κανονικό- νοθευμένο» προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
ολες οι ειδησεις
- Μητσοτάκης στον Alpha Radio 98.9: O Τσίπρας ποια γραμμάτια εξαργύρωσε το 2019;- Τι θα κάνει ο Ανδρουλάκης αν έρθει 3ος; – Το καλώδιο θα προχωρήσει – ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου στο 13%
- Ιράν: Βίντεο των Φρουρών της Επανάστασης από υπόγειες βάσεις πυραύλων
- Δημοσκόπηση Real Polls στη Θεσσαλία: Πρώτη η ΝΔ με 27,3%, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. – Δυσαρέσκεια για την οικονομία
- Γλυφάδα: Βίντεο με την «πρόβα» εμπρησμού του πρώην αξιωματικού στο σπίτι της 36χρονης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr