Άνδρας περπατούσε αιμόφυρτος στη Λαμία
Είχε φύγει με δική του πρωτοβουλία από το Νοσοκομείο Λαμίας
Είχε φύγει με δική του πρωτοβουλία από το Νοσοκομείο Λαμίας
Αιμόφυρτος κυκλοφορούσε ένας άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα Λαμίας.
Ο άνδρας αιμορραγούσε από το δεξί χέρι, με τους περαστικούς στο θέαμα αυτό να καλούν την αστυνομία. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 55-60 ετών ενώ ο λόγος που αιμορραγούσε στο χέρι του ήταν εξαιτίας της «πεταλούδας» που ήταν προσαρμοσμένη στη φλέβα του.
Στο σημείο έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που φρόντισαν για την πεταλούδα και μετέφεραν τον άνδρα πίσω στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το lamiareport, o συγκεκριμένος κύριος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μόλις είχε φύγει με δική του πρωτοβουλία από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλευόταν, πετώντας τον ορό κι ακολουθώντας με τα πόδια τη διαδρομή Νοσοκομείο – Άγιος Αθανάσιος.
Οι αστυνομικοί έβαλαν τον άνδρα να καθίσει στο παγκάκι και ένας εξ αυτών του κρατούσε ψηλά το χέρι για να σταματήσει η αιμορραγία περιμένοντας το ασθενοφόρο.
ολες οι ειδησεις
- Βάσια Κωσταρά: «Έχω ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας μου – Φοβήθηκα πολύ, δεν ήταν εύκολο»
- Η Αφρική θα χωριστεί στα δύο: Το ρήγμα που μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο ωκεανό
- Ταινίες της εβδομάδας: Η μεγάλη επιστροφή της Μέριλ Στριπ και οι πρεμιέρες που ξεχωρίζουν
- Η Κύπρια που έκλεισε 100 ετών και έλαβε ευχετήρια κάρτα από τον Βασιλιά Κάρολο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr


