Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» στον αέρα για τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο – «Δε μπορούσα να πάω χωρίς εκείνον»
«Δε μπορούσα να πάω χωρίς εκείνον», είπε ο παρουσιαστης.
«Δε μπορούσα να πάω χωρίς εκείνον», είπε ο παρουσιαστης.
Μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/9 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Ο βράχος της Ακρόπολης πλημμύρισε από εμβληματικά τραγούδια σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, του Ναζίμ Χικμέτ, του Μπέρτολτ Μπρεχτ και πολλών άλλων ενώ στη σκηνή ανέβηκαν αρκετοί καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και πολλοί άλλοι.
Το πρωί της Παρασκευής 20/9, στην εκπομπή Buongiorno προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη συναυλία, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παρακολουθεί, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκριά του.
«Ξεκίνησα να πάω στη συναυλία, κρύφτηκα στη βροχή και γύρισα σπίτι. Δεν μπόρεσα να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινημένος.
ολες οι ειδησεις
- Γιατί ο Τυραννόσαυρος Rex είχε τόσο μικρά χέρια – Η νέα θεωρία των επιστημόνων
- Δεν είναι Gen X, δεν είναι Millennials: Είναι οι Xennials – Η γενιά που μεγάλωσε πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα
- Καταδίωξη νεαρών που είχαν κλέψει μηχανή
- Netflix: «Mating Season» η εποχή του ζευγαρώματος άρχισε και σκορπά γέλιο με το… διεστραμμένο χιούμορ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr