Δημοσίευση: ’

Ανοδικά άνοιξαν τα Χρηματιστήρια της Ευρώπης

Με ελαφρά άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στα χρηματιστήρια του Λονδίνου, της Φρανκφούρτης και του Παρισιού.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Με ελαφρά άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στα χρηματιστήρια του Λονδίνου, της Φρανκφούρτης και του Παρισιού.

Με ελαφρά άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,29% και διαμορφώθηκε στις 6.548,36 μονάδες.

Με άνοδο άνοιξε το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 0,17% και διαμορφώθηκε στις 8.332,53 μονάδες.

Με άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές και στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 0,25% και διαμορφώθηκε στις 4.074,64 μονάδες.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.