Άντζελα Δημητρίου: Γιατί αποχώρησε ξαφνικά από το J2US
«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.
«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Η Άντζελα Δημητρίου αιφνιδίασε την παραγωγή και το τηλεοπτικό κοινό, όταν το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το J2US λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.
«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους» ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας μετά την αποχώρησή της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», η Άντζελα Δημητρίου έχει περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο τόσο με τη κρίση στη σχέσεις της με την κόρη της και τον γαμπρό της όσο και με την απώλεια της μητέρας της.
ολες οι ειδησεις
- Κατρίνης για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: «Η κυβέρνηση έχει κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι»
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Χαμός από το μεσημέρι με τους οπαδούς της μπάντας
- Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας υπαλλήλους ρεύματος
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Στην Ισπανία ο επικεφαλής του ΠΟΥ για την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr