Απάντησε στον Αταμάν ο Σπανούλης: «Είναι μεγάλος προπονητής, πολλά χρόνια προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό ανθρώπων»
«Εγώ βλέπω επιθετικά φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο,» είχε πει ο Αταμάν.
«Εγώ βλέπω επιθετικά φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο,» είχε πει ο Αταμάν.
Τα “mind games” του Εργκίν Αταμάν δεν επηρεάζουν κανέναν στην εθνική Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», Βασίλης Σπανούλης, μία ημέρα πριν τον ημιτελικό με την Τουρκία (12/9, 21:00) στην Arena Riga, στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει χθες (10/9) πως ο Σπανούλης έμαθε πολλά από τον ίδιο ως προς την πνευματική στρατηγική, πως στη Λεμεσό ο Σπανούλης δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει λίγες βολές σε σύγκριση με τους Ντόντσιτς, Σενγκούν και Γιόκιτς, με αποτέλεσμα… να εκτελέσει 16 βολές ο “Giannis” στον προημιτελικό με τη Λιθουανία. «Εγώ βλέπω επιθετικά φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο,» είχε πει ο Αταμάν.
Και σήμερα (11/9), μετά την προπόνηση της εθνικής στη Ρίγα, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε στον Εργκίν Αταμάν:
«Εντάξει τα περιμέναμε αυτά από τον κόουτς Αταμάν να τα πει. Αλλά ο Αταμάν είναι μεγάλος προπονητής, το κάνει αυτό, πολλά χρόνια, να προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό ανθρώπων. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζεται κανενός το μυαλό. Εγώ δεν το είπα για να επηρεαστεί κάποιο μυαλό, αλλά γιατί έβλεπα την πραγματικότητα.
Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπει την πραγματικότητα. Αν δούμε ξανά τα παιχνίδια, θα βρούμε πόσα φάουλ παίρνει ο Γιάννης, πόσα είναι αντιαθλητικά και πόσα επιθετικά φάουλ έχει κάνει. Δεν νομίζω να έχει κάνει πολλά επιθετικά φάουλ σε αυτό το τουρνουά, που δεν του τα έχουν σφυρίξει. Όσα έχει κάνει, του τα έχουν σφυρίξει. Και πολλά που δεν ήταν. Δηλαδή είδαμε με την Ισπανία ένα επιθετικό φάουλ που του χρέωσαν, που δεν ήταν. Ήταν μέσα στη γραμμή των τριών δευτερολέπτων και του έδωσαν επιθετικό φάουλ, που ήταν πολύ κρίσιμο για την έκβαση του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι του σφυρίζουν περισσότερα επιθετικά φάουλ από αυτά που πρέπει και δεν του δίνουν αυτά τα φάουλ που πρέπει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Γιατί ο Γιάννης είναι ένας πολύ επιθετικός παίκτης, πάει στο καλάθι και συνέχεια του τραβούν τα χέρια δύο και τρεις παίκτες».
ολες οι ειδησεις
- Κιμ Γιονγκ Ουν: Η 13χρονη κόρη του οδηγεί άρμα μάχης και προετοιμάζεται για τη διαδοχή
- ΟΑΚΑ: Στη φυλακή οπαδοί του Παναθηναϊκού και υπάλληλοι που άνοιξαν παράνομα τα τουρνικέ
- Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι γιόρτασαν τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού
- Πάτρα: Ανήλικοι έκλεψαν ταξί εν κινήσει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr