Αποχώρησε η Νέα Αριστερά από τη συνεδρίαση της προανακριτικής
Για «ντροπιαστική διαδικασία» μίλησε ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά την κατάθεση υπομνήματος από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Για «ντροπιαστική διαδικασία» μίλησε ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά την κατάθεση υπομνήματος από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Η Νέα Αριστερά αποχώρησε από τη συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής για τα Τέμπη, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για την απόφαση του Κώστα Αχ. Καραμανλή να απολογηθεί μέσω μονοσέλιδου υπομνήματος και καταγγέλλοντας την πλειοψηφία για την υιοθέτηση διαδικασιών εξπρές.
Σχολιάζοντας το υπόμνημα Καραμανλή, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια ημέρα ντροπής. Ο κ. Καραμανλής έστειλε ένα υπόμνημα 130 λέξεων. Ούτε τρείς λέξεις για κάθε νεκρό δεν βρήκε να πει! Η ΝΔ θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο μπορεί να προχωρήσει η Προανακριτική Επιτροπή. Στην πραγματικότητα ακυρώνουν κάθε δυνατότητα της Βουλής να ερευνήσει, κάθε δυνατότητα να λειτουργήσει στο πλαίσιο του Συντάγματος, να κάνουμε τη δουλειά μας ώστε να υπάρξει αλήθεια και δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ολες οι ειδησεις
- «Η παράταξη έχασε την ψυχή της» – Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ πριν από το συνέδριο – Επιστολή-βόμβα 10 στελεχών και σενάρια νέου κόμματος Σαμαρά – Παραίτηση Γκελεστάθη
- Survivor Spoiler – Το «πτωχευμένο» παιχνίδι εντυπώσεων του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου και τα δικαστήρια – Δείτε το βίντεο
- Αυξήσεις «φωτιά» στα αεροπορικά εισιτήρια το καλοκαίρι – Σε απόγνωση οι αεροπορικές εταιρίες – Προειδοποιεί η ΙΑΤΑ
- Μουντιάλ 2026: Μαντόνα, Σακίρα και BTS στο ημίχρονο του τελικού (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr