24 Νοεμβρίου 2021
Δημοσίευση: 11:53'
Τελευταία ενημέρωση: 23:48'

Απογραφή 2021: Παράταση μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία που είχε δοθεί για την αυτοαπογραφή ήταν η 26η Νοεμβρίου.

Δημοσίευση: 11:53’
Τελευταία ενημέρωση: 23:48’

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία που είχε δοθεί για την αυτοαπογραφή ήταν η 26η Νοεμβρίου.

Παράταση μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου λόγω πολλών προβλημάτων και καθυστερήσεων που παρατηρούνται  δίνεται στην διαδικασία Απογραφής 2021. 

Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Θάνος Θανόπουλος εξήγησε πως το ζήτημα προέκυψε λόγω της αποχώρησης αρκετών απογραφέων, αλλά και των αστάθμητων παραγόντων που προκύπτουν σε τέτοιες επιχειρήσεις.
«Θέλουμε να πάμε παντού, θέλουμε να δώσουμε ένα φάκελο αυτοαπογραφής στους πάντες. Νομίζω ότι στο τέλος η ευκολία της διαδικασίας της απογραφής θα αποζημιώσει όλους μας», ανέφερε μιλώντας στον ant1.

«Θα δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται λόγω των καθυστερήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, διαβεβαιώνοντας πως θα υπάρξει παράταση για την απογραφή μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι τα στοιχεία που καταγράφονται στην απογραφή δεν πρόκειται να δοθούν σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, καθώς όπως είπε είναι παράνομο και πέρα από αυτό όπως υπογράμμισε «θα ήταν ατιμωτικό για εμάς».

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία που είχε δοθεί για την αυτοαπογραφή ήταν η 26η Νοεμβρίου.


TOP NEWS

uncached