Αποζημίωση σε κτηνοτρόφο… 3 ευρώ για δύο χρόνια (Βίντεο)
Θύμα της… εξισωτικής αποζημίωσης έπεσε ένας εκ των κτηνοτρόφων του Δήμου Μύκης της Ξάνθης.
Θύμα της… εξισωτικής αποζημίωσης έπεσε ένας εκ των κτηνοτρόφων του Δήμου Μύκης της Ξάνθης.
Θύμα της… εξισωτικής αποζημίωσης έπεσε ένας εκ των κτηνοτρόφων του Δήμου Μύκης της Ξάνθης.
Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο thrakitoday.com, ενώ μέχρι πρότινος και με βάσει τον αριθμό των προβάτων που διαθέτει, (290 ζώα), λάμβανε ενίσχυση που άγγιζε τις 4.800 ευρώ στην τελευταία καταβολή πήρε μόλις 3 ευρώ.
«Και για τις δύο χρονιές, 2013 και 2014 πήρα 3 ευρώ, πήγα στην τράπεζα και μου είχαν βάλει αυτό το ποσό. Την ίδια στιγμή τα έξοδα για τις ζωοτροφές τρέχουν» αναφέρει ο ίδιος, ενώ σε παρόμοια μοίρα βρέθηκαν δεκάδες συχωριανοί του, οι λογαριασμοί των οποίων πιστώθηκαν επίσης με ελάχιστα μόλις ευρώ, που δεν επαρκούν για τις ανάγκες τους.
«Παίρναμε αυτή την ενίσχυση και τώρα την έχουν σταματήσει. Πάμε στις αρμόδιες Υπηρεσίες και ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον, αλλά στην ουσία είμαστε απλήρωτοι αυτό είναι το πρόβλημα», διευκρινίζει άλλος κτηνοτρόφος της περιοχής, που επίσης είχε το ίδιο πρόβλημα.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Πέμπτης: Τοπικές βροχές στα ορεινά και θερμοκρασία έως 34 βαθμούς
- Φάρσαλα: Είχε στην καρότσα φορτηγού κλεμμένο χαλκό και κάνναβη – Χειροπέδες σε 30χρονο
- Οι Times «ανακαλύπτουν» την αυθεντικότητα της Άνδρου
- Πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ: το χειρότερο απόβλητο μετά τα χημικά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr