Αργή και με προβλήματα η e-συνταγογράφηση
Η πρώτη καταγραφή των απόψεων των επαγγελματιών υγείας για τη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών υγείας, σε έρευνα στο πλαίσιο του Health IT Conference 2019
Η πρώτη καταγραφή των απόψεων των επαγγελματιών υγείας για τη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών υγείας, σε έρευνα στο πλαίσιο του Health IT Conference 2019
Ένας στους δυο γιατρούς (50%) θεωρεί την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση «αργή» σε επίπεδο απόκρισης, ένας στους τρεις (30%) εντοπίζει καθημερινά προβλήματα στις υπηρεσίες συνταγογράφησης ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥ, ενώ ένας στους τέσσερις (25%) θεωρεί ότι είναι χαμένος χρόνος να χρησιμοποιήσει κάποιος το helpdesk της ΗΔΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ.
Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από άτυπη έρευνα που έγινε ως μια πρώτη καταγραφή των απόψεων των επαγγελματιών υγείας για τη χρήση δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών υγείας και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Health IT Conference 2019. Οι απαντήσεις στα σχετικά ερωτηματολόγια (225 απαντήσεις, 37% ιδιώτες και 63% από δημόσιες δομές 46% Παθολόγοι και Γενικοί ιατροί) κατέδειξαν αρκετά σημαντικά ευρήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο healthmag.gr
ολες οι ειδησεις
- Επίθεση από οδηγούς φορτηγών σε πλοίαρχο στη γραμμή Κόστα–Σπέτσες – Έγιναν πέντε συλλήψεις
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε τέσσερις 13χρονους που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ανήλικο
- Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν έξι νέες υποψήφιες βουλευτές για τις εκλογές του 2027
- Χίος: Ξεσηκωμός για το τετράμηνο κλείσιμο του αεροδρομίου (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr