Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

Αργυρούπολη 2018: Ώρα μηδέν…

Λίγα χρόνια μετά, όχι πολλά από το τραγικό τέλος του νεαρού Γιακουμάκη, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’
Αργυρούπολη 2018: Ώρα μηδέν…

Λίγα χρόνια μετά, όχι πολλά από το τραγικό τέλος του νεαρού Γιακουμάκη, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Τι κάνει ένα 15χρονο παιδί να αφαιρέσει τη ζωή του αφήνοντας ένα σημείωμα με τα ονόματα συμμαθητών του που λέει «με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους».

Λίγα χρόνια μετά, όχι πολλά από το τραγικό τέλος του νεαρού Γιακουμάκη, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εδώ δίπλα μας στη μοντέρνα συνοικία της Αθήνας που λέγεται Αργυρούπολη ένα παιδί 15 χρονών βιώνει το bullying συνομήλικων του και λυγίζει. Αντί να μιλήσει προτιμά να αποχαιρετήσει πρόωρα τα όνειρα του και να κρεμαστεί. Προφανώς ζητά εκδίκηση. Κατονομάζει έξι μάγκες, πρόσωπα φρικτά μιας άλλης εποχής του Μεσαίωνα που ξέσπασαν πάνω στη ψυχή και το σώμα του τα αλλόκοτα τούτα πράγματα.

Τι κάνει έξι παιδιά να σηκώνουν τέτοιο βάρος; Να ζούνε από δω και πέρα γνωρίζοντας ότι είναι ηθικοί αυτουργοί στο σταμάτημα της ζωής ενός συμμαθητή τους; Μην αμφιβάλετε ότι θα γίνει κάτι. Ότι έγινε και με το Γιακουμάκη δηλαδή. Απλά επτά γονείς θα θρηνούν για διαφορετικούς λόγους τη δυστυχία τους….

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.