Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της ΚΑΕ από τον Ρίτσαρντ Σιάο
Υπό τις επευφημίες χιλιάδων κόσμου που γέμισαν τις κερκίδες του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, η Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης
Υπό τις επευφημίες χιλιάδων κόσμου που γέμισαν τις κερκίδες του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, η Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης
Υπό τις επευφημίες χιλιάδων κόσμου που γέμισαν τις κερκίδες του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, η Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον όμιλο του οποίου επικεφαλής είναι ο Ρίτσαρντ Σιάο.
Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της ΓΣ πλήθος φίλων του Άρη είχαν συρρεύσει έξω από το Παλέ ντε Σπορ, δίνοντας τον τόνο με συνθήματα αλλά και καπνογόνα. Από το σώμα του Ερασιτέχνη εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ, το 90% των οποίων είναι μοιρασμένο σε 18 μεσεγγυούχους.
Πλέον, αυτό που απομένει για να μπει και επίσημα σε μία νέα εποχή η ΚΑΕ Άρης, είναι να δώσει το «ΟΚ» και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Aρβανίτης: «Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τουλάχιστον 3,5 εκ. ευρώ»
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ήταν αυτός ο οποίος πήρε τον λόγο, μιλώντας προς τον κόσμο. Ξεκαθάρισε πως στο τέλος του 2025 η ΚΑΕ θα έχει μηδενικό χρέος και επεσήμανε ότι ο επενδυτικός όμιλος του οποίου ηγείται ο Ρίτσαρντ Σιάο προτίθεται να προχωρήσει, αρχικά, σε ΑΜΚ ύψους τουλάχιστον 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης:
«Ο έλεγχος δεν ολοκληρώθηκε, αλλά εφόσον συμφωνήσαμε στα νούμερα, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη η πρόταση του επενδυτικού ομίλου. Οι άνθρωποι του επενδυτικού ομίλου θέλουν να κάνουν βήματα αργά και σταθερά. Θα επενδύσουν στις υποδομές, έχουν πλάνο. Έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Θα δημιουργηθεί μια εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θα αποκτήσει τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης. Και αυτό γίνεται για διευκόλυνση με τις σχετικές άδειες από την ΕΕΑ. Προχωράει με γοργά βήματα αυτή η εταιρεία. Εκείνοι θα αποφασίσουν για τα μέλη της διοίκησης και θα είναι από την οικογένεια Άρη. Ξεκινάμε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τουλάχιστον 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που μεγάλο μέρος του θα αποπληρώσει τα χρέη, με τελική ημερομηνία τον Δεκέμβριο του 2025. Και τότε Η ΚΑΕ Άρης θα έχει μετά από πολλά χρόνια μηδενικά χρέη. Θέλουν να μείνουν για χρόνια στον Άρη και να τον φτάσουν ψηλά. Ένα ποσό 50.000 ευρώ για έξι χρόνια θα πάει στα τμήματα του ΑΣ Άρης από επιστροφή χρημάτων που είχαν δανειστεί στην ΚΑΕ την περίοδο 2019-2022 ως βοήθεια».
ολες οι ειδησεις
- Τεράστιο διπλό του Πανσερραϊκού στην έδρα της Κηφισιάς – «Φωτιά» στα playouts
- Η «ήσυχη ηγεσία» είναι το νέο πρότυπο στο γραφείο το 2026
- Γκέλα-σοκ της Athens Kallithea στο 90’+1’ – «Φωτιά» στη μάχη για την παραμονή της Super League 2
- Το δίκτυο του Μετρό επεκτείνεται: Από του Ζωγράφου μέχρι την Κηφισίας – Οι νέοι σταθμοί και το χρονοδιάγραμμα των έργων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr