27 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 18:34'

Αρνητική η UEFA για αναβολή: Παίζει κανονικά στη Λιόν ο ΠΑΟΚ εν μέσω πένθους

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία άναψε «κόκκινο» στο αίτημα αναβολής λόγω του προγράμματος – Αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μύκονο.

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 18:34’
ΠΑΟΚ
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία άναψε «κόκκινο» στο αίτημα αναβολής λόγω του προγράμματος – Αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μύκονο.

Υποχρεωμένος να αγωνιστεί κανονικά, παρά το βαρύ πένθος που σκιάζει τον σύλλογο, είναι ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Λιόν για το Europa League.

Όπως έγινε γνωστό, η UEFA απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, επικαλούμενη το πιεστικό πρόγραμμα, καθώς πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη μετάθεση του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά θα ταξιδέψει κανονικά για τη Γαλλία την Τετάρτη, καλούμενη να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπό τη σκιά του χαμού των φιλάθλων της.

Αίτημα αναβολής και από το μπάσκετ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα για την αναβολή της δικής της αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο απέναντι στη Μύκονο. Δεδομένου ότι πρόκειται για εγχώρια διοργάνωση, οι πιθανότητες να γίνει δεκτό το αίτημα θεωρούνται αυξημένες, ως ένδειξη σεβασμού στην τραγωδία.


TOP NEWS

uncached