Αστέρας Τρίπολης: «Τέλος» και ο Ράσταβατς μετά από 40 ημέρες
Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά πλέον τον τέταρτο προπονητή του για την τρέχουσα σεζόν.
Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά πλέον τον τέταρτο προπονητή του για την τρέχουσα σεζόν.
Ούτε ο Μίλαν Ράσταβατς κατάφερε να «στεριώσει» φέτος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, με την τρίτη θητεία του στην αρκαδική ομάδα να λαμβάνει τέλος μετά από μόλις ενάμιση μήνα.
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (2/3) τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο τεχνικό, καθώς και με τους συνεργάτες του, Γκόραν Σάουλα και Μίλος Βέλεμπιτ, και αναζητά πλέον τον τέταρτο προπονητή της για την τρέχουσα σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας ξεκίνησε τη χρονιά με τον Σάββα Παντελίδη να συνεχίζει από πέρυσι, τον Οκτώβριο ανέλαβε ο Κρις Κόουλμαν και στις 15 Ιανουαρίου ο Ράσταβατς, ο οποίος σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε μόλις μία νίκη και γνώρισε έξι ήττες.
Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League, η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς, πέντε πίσω από ΑΕΛ και Παναιτωλικό, και έχει μπροστά της πολύ δύσκολη αποστολή στα πλέι-άουτ, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.
ολες οι ειδησεις
- Ανοσογνωσία: Η νευρολογική κατάσταση που δεν αφήνει τον ασθενή να αντιληφθεί ότι νοσεί
- Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν έγινε ο πρώτος σκύλος θεραπείας με σταθερή παρουσία στο ΕΣΥ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης – Εκκρεμούσε ένταλμα για κλοπές (Βίντεο)
- Κεφαλογιάννη: Το 2025 ήταν χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό με πάνω από 43 εκατ. επισκέπτες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr