Ατομικό για Ζέκα και Μαυρία
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Μαυρίας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Μαυρίας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Μαυρίας. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να προπονούνται μόνοι τους, καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να τεθούν στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης του Σαββάτου , είναι η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού, πως από την επόμενη ημέρα θα προπονούνται μόνοι τους τέσσερις παίκτες.
Ο λόγος για τους Πλεσί, Μούν, Δημούτσο και Λεοντίου. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Φερέιρα, με αποτέλεσμα ο προπονητής των πρασίνων να τους κάνει ένα ξεχωριστό γκρουπ.
Ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στο πρέσινγκ, και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ήταν το πρόγραμμα που περιελάμβανε ο Φερέιρα στους υπόλοιπους παίκτες του, στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.
Πηγή: woop.gr
ολες οι ειδησεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Ασφυξία στην αγορά: Πληρωμές, φόροι και μισθοί στον φαύλο κύκλο της ελληνικής οικονομίας
- Η έκθεση Τυχεροπούλου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία – Ο Πέτσας ζητεί την παραίτηση Κοβέσι
- Τα τρία ανεξήγητα φαινόμενα στην κηδεία της Μαστροκώστα – Συμβολισμοί ή άγγελοι;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr