Australian Open: Η 18χρονη Αντρέεβα απέκλεισε την Σάκκαρη
Η 18χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε ουσιαστικά περιθώρια στην Ελληνίδα τενίστρια.
Η 18χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε ουσιαστικά περιθώρια στην Ελληνίδα τενίστρια.
Ανυπέρβλητο «εμπόδιο» απεδείχθη η Μίρα Αντρέεβα για την Μαρία Σάκκαρη, στον Β` γύρο του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη. Η 18χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε ουσιαστικά περιθώρια στην Ελληνίδα τενίστρια, επικρατώντας άνετα με 6-0, 6-4.
Στο πρώτο σετ η Αντρέεβα μπήκε αποφασισμένη και με δύο breaks προηγήθηκε γρήγορα με 4-0, παρά την εντυπωσιακή -αλλά ανεπιτυχή- προσπάθεια της Σάκκαρη να «σπάσει το σερβίς» της Ρωσίδας στο τέταρτο game. Στην συνέχεια, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα η Αντρέεβα να πετύχει νέο break και να «κλείσει» το σετ με 6-0, μετά από μόλις 27 λεπτά.
Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη (Νο 53 στον κόσμο) στάθηκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και «απάντησε» στο γήγορο (σ.σ. πρώτο game) break της Αντρέεβα, «σπάζοντας το σερβίς» της νεαρής Ρωσίδας, στο τέταρτο game. Ακολούθως, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ένατο game, με την Αντρέεαβ να κάνει νέο break (5-4) και να φθάνει στην νίκη, μετά από 41 λεπτά.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Κομβική δίκη – Καραπάνος: «Το σκεπτικό αυτής της απόφασης μπορεί να συνυπολογιστεί για την υπόθεση του Κώστα Καραμανλή»
- Τραγωδία στην Ευρυτανία: Φορτηγό έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων – Νεκρός ο οδηγός
- Σύννεφα στη σχέση Χριστοπούλου – Ανδριολάτου; Οι κινήσεις στο Instagram που άναψαν φωτιές
- Akylas για την περιπέτεια της υγείας του: «Με ταλαιπώρησε αρκετά – Έκανα ένα μίνι χειρουργείο»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr